Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώνεται το Project Prelude Rune και κλείνει το Studio Istolia της Square Enix

*
Η Square Enix ανακοίνωσε στις 14 Μαΐου 2019 ότι το Project Prelude Rune ακυρώθηκε. Ο τίτλος είχε ανακοινωθεί το Φεβρουάριου του 2017 και θα ερχόταν ως αποκλειστικότητα του PlayStation 4. Η ανακοίνωση της δημιουργίας του τίτλου ήρθε μαζί με το άνοιγμα του στούντιο που είχε αναλάβει την δημιουργία του παιχνιδιού με επικεφαλής των Hideo Baba, παραγωγό της σειράς παιχνιδιών Tales.

Στο Tokyo Game Show 2018 είδαμε για πρώτη και δυστυχώς τελευταία φορά trailer για το παιχνίδι.




Μαζί με την ακύρωση του Project Prelude Rune η Square Enix έκανε γνωστό και το κλείσιμο του Studio Istolia που είχε αναλάβει την δημιουργία του παιχνιδιού με τα μέλη του στούντιο να μεταφέρονται σε άλλες θέσεις μέσα στην εταιρεία.

Η ανακοίνωση για την ακύρωση του παιχνιδιού και το κλείσιμο του στούντιο ήρθε μια μέρα μετά το κλείσιμο της ιστοσελίδας και των λογαριασμών στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης που αφορούσαν το Project Prelude Rune καθώς και από την ανακοίνωση της αποχώρησης του director του τίτλου, Hideo Baba. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*