Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αλλαγές στην διαθεσιμότητα του Destiny: The Taken King

Η Bungie αποφάσισε να προσφέρει κάποιο από το περιεχόμενο της συλλεκτικής έκδοσης του Destiny: The Taken King σε ξεχωριστό πακέτο, ούτως ώστε οι χρήστες να μην χρειάζεται να αγοράσουν ξανά τον τίτλο για να έχουν πρόσβαση σε αυτό. Πιο συγκεκριμένα τα τρία emotes, armor shaders και Exotic class items θα διατίθενται ως μέρος του collector's edition updgrade. Το παραπάνω περιεχόμενο αρχικά ήταν μέρος του Destiny: The Taken King Legendary (για retail) και Digital Collector's Edition, κάτι που σήμαινε πως όποιος ήθελε να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτό, θα έπρεπε να αγοράσει ξανά τον τίτλο, μαζί με τα δύο expansions. Ο creative director Luke Smith απολογήθηκε για τα παραπάνω, μετά από μια συνέντευξη που προκάλεσε την δυσαρέσκεια της πλειοψηφίας των fans.

Στο εβδομαδιαίο update, η Bungie ανέφερε πως θα έχει πληροφορίες για αυτούς που αποφάσισαν να αγοράσουν την συλλεκτική έκδοση πριν από την τελευταία ανακοίνωση, ενώ όσοι χρήστες έχουν φτάσει (ή ξεπεράσει) το level 30 και έχουν ήδη στην κατοχή τους τα δύο πακέτα επέκτασης, θα έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο. Αυτό θα περιλαμβάνει ένα emblem, ένα shader και ένα μαύρο Sparrow. Τέλος, η Bungie ξεκαθάρισε ότι τα Exotic class items που περιλαμβάνονται στις συλλεκτικές εκδόσεις δεν θα είναι τα μόνα που θα υπάρχουν στο πακέτο επέκτασης.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Bungie

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Activision

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Pirederas
    • Η Activision μπορεί να είναι κατά τον Pachter η best-ran company της βιομηχανίας (με την έννοια ότι διοικείται καλά, βγάζει λεφτά και αποπνέει υγεία), αλλά έχει γίνει καρκίνωμα του gaming με τις πρακτικές της. Όχι ότι είναι η μόνη στο είδος της.

    • Connie GR
    • Η αλήθεια είναι ότι αυτό που έχει γίνει με το The Taken King και την τιμολόγησή του έχει -δικαίως- προβληματίσει πολλούς. Το κακό είναι ότι στην -famous, πλέον- συνέντευξη στο Eurogamer, οι απαντήσεις ήταν από τον Luke Smith της ίδιας της Bungie. Ο ίδιος βέβαια ζήτησε συγγνώμη, αλλά και με την νέα πρόταση κάτι δεν κάθεται καλά (καλώς ή κακώς - εξαρτάται από το πως το βλέπει κανείς). Αν βάλει κανείς κάτω τους αριθμούς, θα βγάλει τα αποτελέσματά του (όσον αφορά την τιμολόγηση).

      Τώρα, θα πρέπει να λάβουμε υπ'όψιν μας ότι ακόμα δεν έχουμε πλήρη εικόνα του πακέτου επέκτασης και του τι θα προσφέρει αυτό, αλλά από την άλλη με αυτά που έχουν γίνει ήδη γνωστά...

      Και θα πρέπει να λάβει κανείς υπ'όψιν του και την τιμολόγηση που ακολουθήθηκε στο Season Pass/The Dark Below/House of Wolves.

*