Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες
H Sony ανακοίνωσε πως οι κάτοχοι PlayStation και συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus θα έχουν άλλη μια ευκαιρία να δουν το Hitman πριν κυκλοφορήσει. Συγκεκριμένα, από τις 4 Μαρτίου, η Sony θα ανοίξει ξανά την beta αποκλειστικά για τα μέλη του PS Plus, έτσι ώστε οι gamers να έχουν τη δυνατότητα να δουν τον τίτλο για άλλα 3 μέρες, δηλαδή μέχρι την Κυριακή 6 του μήνα. Η ιαπωνική εταιρεία υπενθυμίζει πως οι κάτοχοι PS4 θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση στο The Sarajevo Six, ένα 6-bonus contracts πακέτο περιεχομένου με πληροφορίες για πρώην μέλη της παραστρατιωτικής οργάνωσης CICADA.
Υπενθυμίζουμε πως το Hitman έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 11 Μαρτίου και σε εκδόσεις για PC, PS4 και Xbox One. Ταυτόχρονα, δημοσιεύτηκε και ένα νέο trailer με τίτλο Legacy Opening που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια.
H Sony ανακοίνωσε πως οι κάτοχοι PlayStation και συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus θα έχουν άλλη μια ευκαιρία να δουν το Hitman πριν κυκλοφορήσει.
Μπράβο ρε Sony, συνέχισε την καλή δουλειά :)
Το ίδιο και για την Βeta του The Division παρακαλώώ :ΡΡΡ
Ίσως ήρθε ο καιρός να αρχίζει να βελτιώνεται και αλλού η SONY, γιατί έτσι όπως πάει, φαίνεται ότι θα χάσει την πρωτιά (αν δεν την έχασε ήδη...).