Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 και έρχεται το 2020

*
Η Paradox Interactive ανακοίνωσε επίσημα το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2. Το παιχνίδι θα αποτελεί direct sequel του πρώτου μέρους και θα κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2020 για PC, PS4 και Xbox One. Η εκδότρια εταιρεία δημοσίευσε και το πρώτο σχετικό trailer, όπου φαίνεται πως η παρουσία του πρωταγωνιστή ξεκινάει τον πόλεμο για το εμπόριο αίματος στο Seattle. Συνομωσίες, εχθροί που σας περιμένουν στη γωνία και vampire factions που έχουν το καθένα τη δική του ατζέντα, έρχονται στη νέα παραγωγή με σκοπό να σας ενθουσιάσουν. Στο Paradox Store, στο Steam, στο GOG και στο Epic Games Store υπάρχει ήδη το παιχνίδι για προ-παραγγελία, ενώ η Blood Moon Edition του θα περιλαμβάνει και το Season of the Wolf Season Pass, αλλά και έξτρα story content. Δείτε περισσότερα στο announcement trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Αφροί απο το στόμα βγαίνουν...το πρώτο είναι παιχνίδι του 10 αλλά το βγάλανε βιαστηκά και ήταν γεμάτο bugs, ελπίζω αυτή τη φορά να δούμε ένα απροβλημάτιστο παιχνίδι. Δεν μπορώ να σκεφτώ πάντως καλύτερο κόσμο και lore απο αυτόν του Vampire the masquerade για να δούμε ένα μεγαλειώδες r.p.g.

    • Connie GR
    • Δε μου αρέσει να ενθουσιάζομαι γιατί μετά έχεις μεγάλες προσδοκίες, είναι καλύτερα να μην περιμένεις πολλά και να εκπλαγείς ευχάριστα, είναι ακόμα νωρίς κλπ. Αλλά...

      YES, YES, YES, YES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      *θα ακολουθήσουν προσευχές να μη βγει πατάτα*

*