Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το Technomancer

Ναι, το Bound By Flame δεν ήταν η καλύτερη δυνατή στιγμή στην ιστορία του Spiders Studio, αλλά η γαλλική ομάδα δεν πτοείται. Ανακοίνωσε το νέο της παιχνίδι, ονόματι Technomancer, το οποίο θα φέρει σε PS4, Xbox One και PC, πάντα με τη σφραγίδα της Focus Home Interactive. Ο τίτλος αναμένεται εντός του 2016 και όλα λαμβάνουν χώρα στον Άρη, κατά το πόλεμο για την εξασφάλιση νερού. Φυσικά ο παίκτης ελέγχει ένα φιλόδοξο Technomancer, ο οποίος είναι βέβαια καταζητούμενος από τη Μυστική Αστυνομία.



Ως Technomancer, ο πρωταγωνιστής τα πηγαίνει καλά στη μάχη ενώ, ταιριάζοντας με το ύφος cyberpunk, έχει και “cybernetic magical abilities”. Ο τίτλος υπόσχεται τέσσερα διαφορετικά skill trees, 5 διαφορετικούς τερματισμούς, χαρακτήρες χρήσιμους για το party και όλες τις συγκινήσεις ενός action RPG.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*