Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Βρέθηκε λειτουργικό πρωτότυπο του ακυρωθέντος Castlevania: Resurrection για Dreamcast (trailer)

Είδε το φως της δημοσιότητας μια λειτουργική έκδοση του Castlevania: Resurrection που επρόκειτο να κυκλοφορήσει για Dreamcast, όμως ακυρώθηκε. Μάλιστα, μέσω ενός video που αναρτήθηκε στο YouTube έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε πλάνα από το gameplay.

To πρωτότυπο χρονολογείται από την εποχή της E3 1999, όταν το Castlevania: Resurrection είχε παρουσιαστεί κεκλεισμένων των θυρών. Ήταν ένα 3D platformer, με αρκετά γραμμικό σχεδιασμό επιπέδων. Στο video θα παρακολουθήσετε τη Sonia Belmont καθώς διασχίζει δύο από τα πέντε επίπεδα.


Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το Castlevania: Resurrection θα ήταν το παιχνίδι που θα έκανε την παρθενική του εμφάνιση ο Victor Belmont, στον κόσμο της Sonia Belmont, την οποία η παίκτες γνώρισαν το 1998, μεσω του Castlevania Legends για Game Boy.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*