Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γεγονός οι συναλλαγές έναντι πραγματικών χρημάτων στο Battlefield V

*
Τα microtransactions αποτελούν μέρος της οικονομικής πολιτικής της EA και το Battlefield V δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από αυτό το πλαίσιο. Έτσι λοιπόν οι κάτοχοι του τίτλου σίγουρα θα έχουν διαπιστώσει την εισαγωγή του Battlefield Currency system, μέσω του οποίου καθίστανται δυνατές οι συναλλαγές έναντι πραγματικών χρημάτων, ενώ συνεχίζει να υφίσταται η χρήση virtual Company Coins που κερδίζονται κατά τη διάρκεια του gameplay. Αρχικά, ξοδεύοντας πραγματικά χρήματα θα μπορείτε να αγοράζετε μόνο cosmetics, όπως Epic-ranked items. Όμως στη συνέχεια θα προστεθεί η δυνατότητα αγορά πιο πρακτικών αντικειμένων. Όπως θα διαπιστωσετε αργότερα στο κεφάλαιο 3 που ήδη τρέχει, θα προστεθούν αγορές Elite sets και η ευκαιρία αγοράς χαρακτήρων με τις δικές τους φωνές, στυλ και όπλα melee. Ναι μεν η EA υποστηρίζει πως τα παραπάνω δεν θα προσφέρουν κάποιο πλεονέκτημα, όμως διαφοροποιούν κατά πολύ την εμπειρία.



Η μεγαλύτερη ανησυχία όμως επικεντρώνεται στα Time Savers ή πακέτα που επιταχύνουν την πρόοδο. Μέσα στην άνοιξη θα δοθεί η δυνατότητα αγοράς είτε Tier Catch-Ups που ξεκλειδώνουν Chapter Reward items ή XP Boosts που βοηθάνε στην επίτευξη νέων ranks (περιλαμβανομένων όπλων, οχημάτων και class) με πιο γρήγορο ρυθμό. Επιπλέον θα υπάρχουν bundles που συνδυάζουν τα παραπάνω μαζί με cosmetics. Για όποιον δεν θέλει να πληρώσει, υπάρχει το παραδοσιακό grinding. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Digital Illusions CE (DICE)

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Electronic Arts

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    EA

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*