Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δοκιμάστε τα νέα games του PS4 στο Tech Fest

*
H ελληνική ομάδα του PlayStation μάς ενημέρωσε πως οι gamers και fans του PS4 θα μπορέσουν να απολαύσουν σημαντικές νέες κυκλοφορίες για την κονσόλα τους, στο πλαίσιο του Tech Fest. Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα μέχρι και την 1η Ιουλίου στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι και σε ειδικά διαμορφωμένα σημεία, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πάρουν μια γεύση από τωρινές και μελλοντικές κυκλοφορίες του PlayStation. Συγκεκριμένα, θα είναι διαθέσιμο το Gran Turismo Sport στο PlayStation 4 Pro, ενώ οι fans του PlayStation VR θα μπορέσουν να δοκιμάσουν τη νέα φετινή κυκλοφορία, το Farpoint, με τη βοήθεια και του PS VR Aim Controller.



Το μόνο που έχετε να κάνετε, αν σας ενδιαφέρουν όλα τα παραπάνω, είναι να περάσετε από το ισόγειο του Golden Hall έως και την 1η Ιουλίου. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 18.00-21.00 και Σάββατο 12.00-18.00. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*