Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δραματικές αλλαγές έγιναν στην ανάπτυξη του Dragon Age 4 στα τέλη του 2017

*
Το Dragon Age 4 φαίνεται πως θα είναι άλλο ένα παιχνίδι της ΕΑ που θα περάσει η ανάπτυξή του από 40 κύματα και επιβεβαιώνει το χάος που επικρατεί εντός του publisher. Το Kotaku έφερε στη δημοσιότητα μια ιστορία που αποδεικνύει για άλλη μια φορά το χάος που επικρατεί στα studios ενός εκ των μεγαλύτερων publishers στην αγορά των videogames. Το Dragon Age 4 αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο των Game Awards 2018 μέσω ενός teaser trailer και η BioWare σημείωσε πως δεν είχε κάτι να μοιραστεί γιατί ήταν ακόμη νωρίς στη φάση της ανάπτυξης. Ωστόσο, όπως φαίνεται από το ρεπορτάζ, ο τίτλος δουλεύεται εδώ και καιρό, απλά δεν έχει εμφανιστεί γιατί έχει υποστεί δραματικές αλλαγές στην ανάπτυξή του τον τελευταίο καιρό. Συγκεκριμένα, το Kotaku σημειώνει πως η BioWare δουλεύει πάνω στο Dragon Age 4 από το 2015, όταν και τελείωσε με το τελευταίο προγραμματισμένο DLC του Dragon Age: Inquisition. Ωστόσο, λόγω τίτλων που ήταν να βγουν στην πορεία, πολλά μέλη της ομάδας άφησαν τη δουλειά τους πάνω στο project.



Μέρος της ομάδας ασχολήθηκε με το Mass Effect: Andromeda, ενώ ένα άλλο μέρος της με επικεφαλής τους Mark Darrah και Mike Laidlaw συνέχισε την ανάπτυξη του Joplin (κωδική ονομασία του Dragon Age 4). Το 2016, η ομάδα του Joplin χρειάστηκε να βοηθήσει στο Mass Effect: Andromeda κι αυτή και μετά την κυκλοφορία του τίτλου του 2017, επέστρεψε στο αρχικό της project. Όπως φαίνεται πάντως και αυτό όχι για πολύ, αφού τον Οκτώβριο του 2017 που επέστρεψε ο Casey Hudson ως γενικός διευθυντής, EA και BioWare σκέφτηκαν να εγκαταλείψουν το Dragon Age 4 και να στραφούν ολοκληρωτικά στο Anthem. Λίγο μετά ήρθε η αποχώρηση του Laidlaw και μετά από λίγο μια μικρή ομάδα ξεκίνησε ξανά την ανάπτυξη του Dragon Age project με την κωδική ονομασία Morrison. Αυτό είναι και το project που δουλεύεται αυτή τη στιγμή και φαίνεται πως τουλάχιστον η εμπλεκόμενη ομάδα είναι μεγαλύτερη. Δεν είναι γνωστό πάντως πόση και ποια δουλειά που έγινε επί Joplin θα μεταφερθεί στην σημερινή μορφή του πproject, αλλά είναι ξεκάθαρο για άλλη μια φορά το χάος που επικρατεί εντός ΕΑ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*