Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν DLC για το Blasphemous (trailer)

Η Team17 και η The Game Kitchen κυκλοφόρησαν ένα δωρεάν DLC για το action platformer Blasphemous, όπου πρωταγωνιστές είναι το αίμα και η βία. Αυτό ονομάζεται Stir of Dawn και προσθέτει στο παιχνίδι το New Game+ mode, που έχει την ονομασία New Torment. Το παιχνίδι είναι άμεσα διαθέσιμο για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

Ακολουθείτε τα βήματα του The Penitent One και τα γεγονότα διαδραματίζονται στη Cvstodia, μια περιοχή βγαλμένη από σκοτεινές γοτθικές ιστορίες, που μαστίζεται από μια κατάρα γνωστή με την ονομασία The Miracle. Οι παίκτες καλούνται να εξερευνήσουν έναν εφιαλτικά τρομακτικό κόσμο και να αποκαλύψουν τα σκοτεινά μυστικά που κρύβει.


Αρχαία τέρατα και γιγαντιαία bosses περιμένουν σε κάθε γωνία κι εσείς θα πρέπει να επιστρατεύσετε όλες σας τις δυνάμεις για να τα εξοντώσετε. Προσευχές και ροζάρια θα σας φανούν επίσης χρήσιμα προκειμένου να καλέσετε τις ουράνιες δυνάμεις να συνδράμουν το έργο σας και να σπάσετε την κατάρα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*