Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμπνευσμένο από το διάστημα το νέο event του World of Tanks

*
Όσοι ασχολείστε με το World of Tanks, τότε σίγουρα θα χαρείτε, διαβάζοντας ότι θα υπάρξει νέο περιεχόμενο για το παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα, η developer και publisher Wargaming, ανακοίνωσε ένα νέο game event για το δημοφιλές MMO. Το Stellar Bonus θα ξεκινήσει στις 13 Απριλίου 2018, σε μια σημαδιακή ημερομηνία, μιας και ακριβώς 57 χρόνια πριν, ο κοσμοναύτης Yuri Gagarin έγινε ο πρώτος άνθρωπος που βρέθηκε στο διάστημα. Για τον εορτασμό της επετείου, όποιοι κάνουν log in κατά τη διάρκεια του event θα λάβουν, +100% Combat XP, +300% Crew XP, +300% Free XP και +50% Credits boosters, όλα με ισχύ μιας ώρας. Όλα τα boosters μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μετά τη λήξη του event, όμως οι παίκτες έχουν στη διάθεσή τους μόνο 24 ώρες για να τα αποκτήσουν. Μετά τις 02:20 πμ στις 14 Απριλίου, αυτά δεν θα είναι διαθέσιμα. Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε από ένα video, όπου παρουσιάζονται οι Ρώσοι που υπηρετούν στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS). Σας θυμίζουμε ότι το World of Tanks κυκλοφορεί για PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360 και Windows PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*