Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εορταστικός διαγωνισμός με πολλά games για PlayStation και Xbox από τη CD Media

*
Οι διαγωνισμοί συνεχίζονται για το Enternity και αυτή τη φορά σας προσφέρουμε ειδικά CD Media Gift Boxes με τίτλους για PlayStation και Xbox. Θα κληρώσουμε λοιπόν σε τέσσερις τυχερούς αναγνώστες του Enternity από ένα Gift Box που ετοίμασε η γνωστή ελληνική εταιρεία και στο οποίο θα περιλαμβάνονται 4 παιχνίδια σε μορφή Promo Disc από τίτλους όπως Far Cry 6, Riders Republic, Just Dance 21, Assassin’s Creed Valhalla, Resident Evil Village, Resident Evil 3 Watch Dogs Legion, Devil May Cry 5, Red Dread Redemption 2, Immortals Fenyx Rising, Kingdom Hearts και Marvel’s Avengers (η επιλογή θα είναι τυχαία), καθώς και μάσκες CD Media και σημαία ή μπλούζα Watch Dogs. Τα κουτιά θα είναι χωρισμένα σε πακέτα PlayStation και Xbox, οπότε στο σχόλιο που θα αφήσετε να έχετε φροντίσει να γράψετε και τι σας ενδιαφέρει.



Για να διεκδικήσετε το δώρο πρέπει:
1) να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από το νέο ή στη σχετική ανάρτηση στο Facebook Page μας, αναφέροντας την πλατφόρμα που σας ενδιαφέρει από τα CD Media Gift Boxes.
2) να κάνετε like στη σελίδα της CD Media στο Facebook (θα ζητηθεί αποδεικτικό από τους νικητές μετά την κλήρωση).
3) Διορία συμμετοχής έως και την Κυριακή 09 Ιανουαρίου 2022.

Όροι συμμετοχής
- Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μόνο οι χρήστες που είναι μέλη στο Enternity.
- Αποκλείονται από το διαγωνισμό οι εργαζόμενοι στο Enternity και στην εταιρεία του δωροθέτη, καθώς και οι συγγενείς τους α’ βαθμού.
- Η κλήρωση γίνεται ενώπιον της επιτροπής του διαγωνισμού.
- Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που δεν παραβαίνουν τους όρους χρήσης του Enternity και έχουν καταχωρηθεί μέχρι τις 23:59:59 της Κυριακής 9 Ιανουαρίου.
- To Enternity δεν φέρει ευθύνη για την (ηλικιακή) καταλληλότητα ενός δώρου. Τα μέλη που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις αναπαραγωγής του (πχ. ανήλικοι) αποδέχονται αυτόματα πως με τη νίκη τους θα πρέπει να ενημερώσουν και τους γονείς τους, έτσι ώστε να πάρουν την κατάλληλη άδεια.
 Το κόστος αποστολής του δώρου βαραίνει αποκλειστικά και μόνο τους νικητές. Δυνατότητα παραλαβής του από τα γραφεία μας δεν υπάρχει.
- Η συμμετοχή στο διαγωνισμό σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής.
- Τα προσωπικά δεδομένα των νικητών διαγράφονται μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αποστολής των δώρων.

Καλή επιτυχία! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
102 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*