Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Black Friday 2017 έφτασε στο Xbox Store

*
Οι συνδρομητές του Xbox Live Gold θα έχουν από σήμερα 17 Νοεμβρίου, πρόσβαση στον κατάλογο των προσφορών της Black Friday 2017. Επίσημα, οι προσφορές ξεκινούν στις 20 του μηνός αλλά τα Gold members της υπηρεσίας, εκτός του ότι θα έχουν νωρίτερα πρόσβαση, θα έχουν επιπλέον και μια έκπτωση της τάξεως του 10%. Εάν δεν είστε ενεργός συνδρομητής μπορείτε να επωφεληθείτε των προσφορών αγοράζοντας με 1 ευρώ συνδρομή για ένα μηνά. Στις προσφορές θα βρείτε πάνω από 500 τίτλους σε μειωμένη τιμή τόσο για Xbox One, όσο και για Xbox 360.



Οι προσφορές δεν περιορίζονται μόνο σε παλιούς τίτλους, καθώς περιλαμβάνονται και αρκετοί νέοι, συμπεριλαμβανομένων των Call of Duty: WWII, Assassin’s Creed: Origins, FIFA 18, Wolfenstein 2: The New Colossus και πάρα πολλοί ακόμα. Όπως πάντα, τη λίστα με τις προσφορές θα τη βρείτε στο blog του Major Nelson. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*