Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η IO Interactive μιλάει για την πρωτότυπη ιστορία του Project 007

*
Η ΙΟ Interactive, η εταιρία πίσω από την επιτυχημένη τριλογία Hitman, δημιουργεί το επόμενο παιχνίδι James Bond 007, αλλά είναι ακόμα νωρίς στην ανάπτυξη και γενικότερα παραμένει ένα μυστήριο. Ωστόσο, φως στο τούνελ έρχεται να δώσει ο CEO και ο συνιδρυτής της εταιρίας Hakan Abrak, καθώς σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, ανέφερε πως ο James Bond του παιχνιδιού δεν θα θυμίζει κανέναν από τους ηθοποιούς των αντίστοιχων ταινιών και πως η IO Interactive έχει δημιουργήσει τους δικούς της χαρακτήρες για το project.

Ακόμη, δήλωσε πως η ιστορία του παιχνιδιού είναι εντελώς πρωτότυπη και το έργο της εταιρίας να δημιουργήσει έναν χαρακτήρα James Bond είναι τεράστιο. Τέλος, δήλωσε πως ο χαρακτήρας είναι θρυλικός και οι fans ενθουσιάζονται όταν υπάρχει ένας νέος Bond.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*