Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo λανσάρει το Let’s Super Mario

Στο τέλος του σημερινού Digital Event της Nintendo αποφασίστηκε να δοθεί χρόνος και σε κάτι το οποίο δεν σχετίζεται άμεσα με την κυκλοφορία νέων παιχνιδιών. Συγκεκριμένα, η Nintendo παρουσίασε την διαδικτυακή καμπάνια Let’s Super Mario, μέσω της οποίας προτρέπει τους fans να ανεβάσουν δικά τους videos με θεματολογία τους το γνωστό υδραυλικό. Το franchise Super Mario συμπληρώνει φέτος τα 30 του χρόνια και στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μικρούς και μεγάλους να δείχνουν με το δικό τους τρόπο την αγάπη τους για το Super Mario.



Αξίζει να αναφερθεί ότι η εν λόγω καμπάνια δεν ξεκίνησε ως ένα απλό fun movement, αφού η Nintendo ανακοίνωσε ότι θα βοηθήσει το Operation Smile, μία φιλανθρωπική οργάνωση για παιδιά που υποφέρουν από υπερωιοσχιστία. Η ιαπωνική εταιρία δεν ξεκαθάρισε με ποιον τρόπο θα συγκεντρωθούν τα χρήματα, αν δηλαδή θα επηρεάζεται το χρηματικό ποσό από τα uploads ή την επισκεψιμότητα, αλλά όπως και να 'χει, πρόκειται για μία όμορφη κίνηση.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*