Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Spark Unlimited αφήνει πίσω της το game development

Η Spark Unlimited (Call Of Duty: Finest Hour, Turning Point: Fall Of Liberty, Legendary, Lost Planet 3, Yaiba: Ninja Gaiden Z) αποφάσισε να αποχωρήσει από το game development. Η απόφαση πάρθηκε στο τέλος του 2014, οπότε παραιτήθηκε ο συνιδρυτής και CEO της ομάδας, Craig Allen, και ξεκίνησε η πώληση εξοπλισμού που δεν είναι πλέον απαραίτητος. Αποχώρησαν και τα μέλη της ομάδας που σχετίζονταν περισσότερο με την ανάπτυξη games. Οι εναπομείναντες θα κινηθούν προς διαφορετική κατεύθυνση όπως φαίνεται. Χαρακτηριστικά τόσο ο Allen όσο και ο Avi Bachar είχαν εμπλακεί με την παραγωγή του της ταινίας Nightmare Code. Βέβαια κανείς δεν έχει πάρει συγκεκριμένη θέση ως προς το τι μέλλει γενέσθαι.



Από εμάς…καλή συνέχεια σε όλους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • gamelover
    • Καλή συνέχεια να έχουν.....!
      Κρίμα πάντως που τα παρατάνε αν και η αλήθεια είναι ότι κάποια παιχνίδια τους όντως δεν ήταν πολύ πετυχημένα...

*