Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ubisoft αγόρασε εταιρεία anti-cheat

*
Στα χέρια της Ubisoft βρίσκεται πλέον η εταιρεία anti-cheat GameBlocks. Την αγορά πραγματοποίησε η θυγατρική της γαλλικής εταιρείας, i3D.net, παίρνοντας τον έλεγχο της ομάδας των δημιουργών του server anti-cheat tool FairFight. Η i3D.net σκοπεύει να ενσωματώσει το FairFight στο ONE Game Hosting Platform που χρησιμοποιείται από publishers τίτλων AAA για να διευρύνει τις δυνατότητες εντοπισμού cheats του συστήματος. Η Ubisoft δήλωσε πως η εξαγορά της GameBlocks ολοκληρώθηκε και αρνήθηκε να αποκαλύψει το ποσό που δαπάνησε για να την εντάξει στο δυναμικό της.

Το εργαλείο FairFight χρησιμοποιείται από πολλά μεγάλα παιχνίδια όπως το Rainbow Six Siege της Ubisoft και το Battlefield V της EA.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*