Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Guacamelee! 2

*
To Guacamelee! λανσαρίστηκε το 2013 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία σε όποια πλατφόρμα και αν κυκλοφόρησε. Πλέον ανοίγει ο δρόμος για το Guacamelee! 2 που όπως ανακοίνωσε η developer DrinkBox Studios θα κυκλοφορήσει στις 21 Αυγούστου 2018, για PlayStation 4 και Xbox One, με τιμή €19,99. Οι προπαραγγελίες για την έκδοση του PlayStation 4 έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ οι κάτοιχοι PC μπορούν να προσθέσουν τον τίτλο στη Steam Wish List. Σύμφωνα με την πλοκή, ο πρωταγωνιστής Juan Aguacate, επανέρχεται στην ενεργό δράση για να σταματήσει ένα παντοδύναμο, διεφθαρμένο μισθοφόρο, που έχει αναδειχθεί σε ηγέτη ενός παράλληλου κόσμου και σκοπός του είναι να κυριαρχήσει όχι μόνο στον κποσμο των ζωντανών αλλά και των νεκρών. Ανάμεσα στις προσθήκες θα υπάρχουν νέες κινήσεις, νέο upgrade system και υποστήριξη για local drop-in/drop-out co-op multiplayer, με τη συμμετοχή έως και τεσσάρων παικτών. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το announcement trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*