Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και στην Ελλάδα το Project Scorpio μέσα στο 2017

*
Με την μεγάλη καθυστέρηση της υποστήριξης του Xbox Live, αλλά και της κυκλοφορίας του Xbox One στη χώρα μας, είναι λογικό τα ερωτήματα των φίλων της Microsoft να είναι αρκετά κυρίως όσον αφορά στο τι μέλλει γενέσθαι με το Project Scorpio. Το νέο -ισχυρό- σύστημα της αμερικανικής εταιρείας θα αποκαλυφθεί τα ξημερώματα της 12ης Ιουνίου στο πλαίσιο του E3 2017 Xbox Media Briefing και σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα για την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Τι ισχύει όμως για την ελληνική αγορά; Μέχρι στιγμής δεν υπήρχε καμία επίσημη τοποθέτηση από πλευράς Microsoft Hellas, ωστόσο μια απάντηση που δόθηκε στο ελληνικό Facebook Page του Xbox φαίνεται να μας επιτρέψει να χαμογελάσουμε.



Συγκεκριμένα, σε ερώτηση φίλου σχετικά με τη διάθεση της νέας κονσόλας στην αγορά μας μέσα στην τρέχουσα χρονιά, η απάντηση της εταιρείας ήταν πως το Project Scorpio θα κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα του 2017.



Κάτι τέτοιο μας επιτρέπει να σκεφτούμε ότι ακόμη και αν δεν είμαστε στο πρώτο κύμα διάθεσης, σίγουρα η καθυστέρηση στην κυκλοφορία της κονσόλας δεν θα είναι μεγάλη.

Xbox E3 2017 Briefing Countdown

Σημειώστε την ημερομηνία. Τα ξημερώματα της Δευτέρας 12 Ιουνίου έρχεται το #XboxE3 briefing: http://msft.social/z14BrZ

Posted by Xbox GR on Thursday, 1 June 2017
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
12 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Sephiroth
    • Ναι απλά σκέψου ότι με την πολιτική που είχαμε δει σε XBL και Xbox One Launch, το μηχάνημα θα ερχόταν το 2018. Και με τη λογική ότι για ένα μηχάνημα που θα βγει στα 529-549, η ελληνική αγορά είναι αστεία σαν μέγεθος

    • Scott_Pilgrim
    • @sephiroth ισχύει με αυτή την οπτική απλά είπα να αναφέρω ένα λογικό σκεπτικό. Βέβαια αν παίξουν τέτοιες τιμές να δω πως θα κινηθεί ο Έλληνας..

      Υ.Γ το έχεις κάνει καραμέλα το γέλιο αυτό! :P

    • Sephiroth
    • Τα waves στα λανσαρίσματα αποφασίζονται βάσει της δυναμικής κάθε αγοράς. Άρα, σε μια αγορά που η MS θεώρησε ότι το Xbox One δεν θα κάνει κάτι τρομερό και το έφερε σχεδόν ένα χρόνο μετά, είναι είδηση ότι έρχεται με ελάχιστη καθυστέρηση το Scorpio που θα κάνει και 500+ ευρώ.

    • ninty
    • dawnstar μηπως θες να το χαριζει στα γαριδακια?οταν το προ εκανε 410 και ειναι μια πιπα και μιση μπροστα στο σκορπιο τι περιμενεις?να κανει 410 και αυτο?

    • Roronoa
    • Εγω δεν βρίσκω λογο να κανει πανω απο 450€ το scorpio με οσα εχουν δείξει. Εκτος και αν εχει ryzen cpu ή αν τρεχει full windows 10 και το προωθήσουν ως premium προιον.

    • diver_gr
    • Και εγώ προσωπικά θέλω να είναι μαξ 449 ευρώ αλλά όχι ότι δεν τα αξίζει το μηχάνημα. Ότι θα με χαλάσει στα 499-549 ναι θα με χαλάσει πολύ αλλά σε καμιά περίπτωση για τις τεχνολογίες που ενσωματώνει και προσφέρει δεν μπορείς να πεις ότι τα λεφτά είναι πολλά.

      @Eurogamer analysis

      ''we tested Forza 6 Apex with similar settings at 4K on GTX 1060, 1070 and 1080. Frames were dropped on GTX 1060 (and a lot of them when wet weather conditions kicked in), while GTX 1070 held firm with only the most intense wet weather conditions causing performance dips. Only GTX 1080 held completely solid in all test cases''

      '' Don't underestimate the importance of the additional memory, though. 4K textures already make a noticeable difference on titles like Rise of the Tomb Raider, even if you run the ultra HD mode at 1080p.''

      ''Scorpio features vapour-chamber cooling, similar to the set-up seen on the high-end GTX 1080 and GTX 1080 Ti PC graphics cards.''


      Τρέχει το Forza 6 ultra settings κλειδωμένο 4/60 port από PC πράγμα το οποίο μόνο η 1080 το κάνει καθώς ακόμα και η 1070 χάνει frames και αυτό στο 65-66% της ισχύς χωρίς καθόλου optimisation.

      Κορυφαίο σύστημα ψύξης άρα μιλάμε (υποθέτω) για εντελώς αθόρυβο μηχάνημα και πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής λόγο καλύτερο θερμοκρασιών.

      12Gb ram σίγουρα σε πολλά παιχνίδια θα δούμε 4K. ultra textures στις εκδόσεις του Scorpio.

      Αντικειμενικά τώρα αν ισχύει όντως η ανάλυση του Eurogamer και η επιδόσεις τις κονσόλας όσο αφορά τα γραφικά με δείγμα το Apex του Forza μιλάμε για ένα μηχάνημα στης κατηγορία της 1070+ με αυτά τα κριτήρια και τιμή γύρω στο 500άρι έχει πολύ καλή σχέση τιμής απόδοσις και ίσως κάνει κλικ ακόμα και σε αυτούς που θέλουν ένα PC μόνο για Fifa, Cod, BF κλπ μιας και αυτές τις επιδόσεις με 500 ευρώ δεν τις έχεις.

    • Volga
    • Ωραία πράγματα..! Η τιμή των 500+ είναι πραγματικά αδιάφορο για τον περισσότερο κόσμο, αν το περιεχόμενο αξίζει.

    • Roronoa
    • @diver_gr

      Sorry αλλα αυτα ειναι μπουρδες του eurogamer. Επιδοσεις μαλλον λιγο ανωτερες 1060 θα εχει το scorpio με οσα εχουμε δει.
      Αυτο το 65% της ισχύς δεν ειναι σε max settings αλλα σε xbone quality settings.

*