Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κερδίστε τα FIFA 19 και NBA 2K19 από τον ΓΕΡΜΑΝΟ

*
Η αλυσίδα καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ μπαίνει σε νέα εποχή, με αναβάθμιση και αλλαγές που έκαναν την εμφάνισή τους αρχικά στην περιοχή της Γλυφάδας. Για να το γιορτάσει τα μεγάλα εγκαίνια του καταστήματος στη Γλυφάδα, η αλυσίδα καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρει σε δύο τυχερούς αναγνώστες του Enternity τη δυνατότητα να κάνουν δικό τους το NBA 2K19 και το FIFA 19, τα δύο κορυφαία αθλητικά games της χρονιάς. Το νέο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στη Γλυφάδα έχει πλέον μεγαλύτερο χώρο για τους καταναλωτές, περισσότερα προϊόντα, αρκετές διαδραστικές ενέργειες και ένα concept που θέλει κάθε καταναλωτής να αποκομίζει την βέλτιση εμπειρία. Στους 3 ορόφους του χώρου μπορείτε να βρείτε smartphones, gadgets, laptops, αξεσουάρ, αλλά και να ζήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία στις βιωματικές γωνίες των smart home και gaming.



Για να μπείτε στην κλήρωση αφήστε απλά ένα σχόλιο στο άρθρο αναφέροντας ποιο από τα δύο games σας ενδιαφέρει να κάνετε δικό σας. Διορία συμμετοχής μέχρι τις 20 Οκτωβρίου. Οι τυχεροί θα ενημερωθούν με PM και θα λάβουν και οδηγίες σχετικά με τη διαδικασία παραλαβής των δώρων τους. Καλή επιτυχία σε όλους! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
179 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*