
Όπως επισημαίνει ο Yoshida, αυτό επιτεύχθηκε σε ένα βαθμό με τη λειτουργία Remote Play μεταξύ του PS Vita και του PS4, καθώς και μέσω της υπηρεσίας PS Now δίνοντας τη δυνατότητα στη φορητή κονσόλα να αναπαράγει τίτλους του PS3. Τέλος, ο ίδιος δήλωσε πως η «έκρηξη» των indies ήταν θετική για το PS Vita, καθώς προσφέρει μία μεγάλη γκάμα τίτλων.
PS6: Πάνω από $1.000 το κόστος κατασκευής του σύμφωνα με νέες εκτιμήσεις



Ναι, αλλά κάποιοι σας έσκασαν 200 ευρώ για να παίξουν exclusive AAA games.
Ενώ το PS4 είναι τίγκα στα exclusives ε?
Αμέ, μια χαρά είναι. Εντάξει μπορεί να μην έχει παιχνιδάρες με τρομερό gameplay όπως το RYSE αλλά κάτι κάνει μωρέ. Νωρίς είναι ακόμα. Το 360 από την άλλη τώρα τελευταία έχει τίποτα;
Μακάρι να κάνει κάτι έτσι ώστε να βγαίνουν AAA τίτλοι στη φορητή της κονσόλα για το καλό των κατόχων PS Vita.
Εκτος απο το remote-play, indie games το Vita θα υποστηριχθεί και απο 3rd PARTY DEVELOPERS.
To Polygon αναφερει:
"Sony is beginning to look more toward indies, ------third-party developers------ and Remote Play to deliver gaming to the Vita.."
____
Το θεμα ειναι θα δουμε first-party παιχνιδια (;) ή οσα ειδαμε αυτο ηταν!
Οσο αναφορα τα indie καποια ειναι αρκετα αξιόλογα, αλλα ποσο πια να βοηθηθεί(;)!!
Τουλαχιστον ας κλεισουν συμφωνιες απο 3rd party dev.!!! (ports ή/και exclusives)
Περιμενομεν μεχρι την Gamescom!!
ΜΑς κοροιδευουν φαινεται... Επρεπε να ντρεπονται που το εχουν αφησει στη μοιρα του, ειχε ολα τα φοντα για μεγαλα πραγματα! Κι αν νομιζετε οτι θα παει ο κοσμος να σκαει 200ευρα για vita και τις γελοιωδως ακριβες memory cards του για να παιζει indie, ειστε γελασμενοι.
Η μηπως ολοι καιγομαστε να πληρωνουμε συνδρομες για ρετρο παιχνιδια? Οτι και να πω ειναι λιγο...
Δυστυχώς η Sony το έχει παρατήσει το Vita. Ο Jack Tretton ήταν καλεσμένος στο spike TV στην Ε3 και πριν την press conference της Sony οι δημοσιογράφοι έλεγαν πως το Vita φαίνεται πλέον πιο πολύ ως περιφεριακό του PS4 παρά ως κονσόλα και ο Tretton συμφώνησε. Δύο μήνες λείπει μόνο από την Sony, για να συμφώνησε σημαίνει πως η Sony δεν έχει σχέδια για το Vita..
Δυστυχώς κάθε μέρα που περνάει το PS Vita τρώει μια κλωτσιά και κατρακυλάει όλο και πιο κάτω.
Μας εντυπωσίασαν όσο δεν πήγαινε άλλο όταν το λανσάρανε και τώρα, σχεδόν 2,5 χρόνια μετά σε μια περίοδο που κανονικά όλα τα Studios θα έπρεπε να έχουν μάθει την κοσνόλα απ' έξω και ανακατωτά και τώρα να αρχίζει η ροή όλων των ΑΑΑ τίτλων για το PS Vita βγαίνουν και κάνουν τέτοιες δηλώσεις.
Από την άλλη και τοποθετούν το PS Vita στο περιθώριο του gaming και σε υποχρεώνουν να χρησιμοποιήσεις ένα ακριβό μηχάνημα για remote play.
Ότι 3rd party και να κυκλοφορήσουν θα πρέπει να έχει κάτι το πολύ ιδιαίτερο για να το προτιμήσει κάποιος στο PSVita και όχι σε κάποια οικιακή κονσόλα όπου έχει την άνεση της μεγάλης οθόνης.
Βεβαίως εδώ δεν γράφει πουθενά Nintendo, Wii U, Gamepad, ειδάλλως θα είχαν γραφτεί και πάλι τόσα σεντόνια όσα δε ράφτηκαν ποτέ στη φαμπρικα της Πειραϊκής Πατραϊκής.
Καλησπερα σας.κριμα πολυ κριμα για το ps vita.ενω εχει φοβερες δυνατοτητες και θα μπορουσε να προσφερει παρα πολλα πληγωνετε απο την ιδια του την εταιρια.αδικο πολυ αδικο ολο αυτο.
εμμμ....μάλλον μόλις είπαν ότι το vita επισήμως θα είναι περιφερειακό του ps4...
@raysod Ειναι προφανες οτι για εκει το πανε... Ηδη τους εχει κοστισει πολυ το βιτα! Αλλα αν καταφερεις να δημιουργησεις hype, η τιμη που προτιθεται να πληρωσει ο καταναλωτης ειναι υψηλοτερη, αυτο ειδικα η Σονυ το γνωριζει αριστα.
Αλλα hype με ελλειψη εντυπωσιακων και ακριβων τιτλων, σε ενα μηχανημα που πλασαρες ως ισαξιο του ps3, πως ακριβως κανεις?
Παντως πιστευω πως σταθηκε ατυχη με καποιους τιτλους η Sοny. Πιστευω πως αν τα CoD, AC Liberation, Ragnarok Odyssey αποδεικνυοταν παιχνιδαρες, η επιθυμια του κοινου για επενδυση σε ενα βιτα θ αηταν πολυ μεγαλυτερη. Ειδικα τη στιγμη που κυκλοφορησαν, κι εχοντας ηδη 3 δυνατα first party (Gravity rush/uncharted/wipeout)...
κριμα απλα..κ θελω καποια στιγμη να το παρω!