Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μετά τον Απρίλιο τα Battlefield 2042 και Need for Speed στις next-gen κονσόλες

*
Τα πρόσφατα οικονομικά αποτελέσματα της ΕΑ αποκάλυψαν αρκετές πληροφορίες και για τα επόμενα Battlefield 2042 και Need for Speed games. Τα νέα games για τα δύο γνωστά franchises θα κάνουν την εμφάνισή τους στο επόμενο οικονομικό έτος του publisher που ξεκινάει από την 1η Απριλίου 2021 και φτάνει μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2022. Το νέο Need for Speed αναπτύσσεται από την Criterion Games, ενώ το Battlefield 2042 από την DICE. «Στόχος μας είναι να βγάλουμε τουλάχιστον 6 νέα games στις next-gen κονσόλες μέσα στην ίδια περίοδο», σημείωσε ο CEO της εταιρείας, Andrew Wilson. Συγκεκριμένα για το επόμενο Battlefield σημείωσε πως ο τίτλος θα βγει του χρόνου τέτοια περίοδο και πως θα μάθουμε περισσότερα για το game μέσα στην άνοιξη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*