Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα πακέτα και προσφορές για το PlayStation στην Ελλάδα

Μπορεί ο Ιούνιος να είναι ο μήνας της έκθεσης Ε3 και που θα μας απασχολήσουν αρκετά νέα games που θα κυκλοφορήσουν από το Σεπτέμβριο και μετά, ωστόσο το PlayStation έχει ετοιμάσει και διάφορα πακέτα και νέες κυκλοφορίες για την ελληνική αγορά και για το «σήμερα». Συγκεκριμένα, από τις 23 Ιουνίου θα κυκλοφορήσουν μέσα από τα καταστήματα λιανικής της χώρας μας δύο πακέτα της κονσόλας με το Batman: Arkham Knight. Το πρώτο θα περιλαμβάνει την μαύρη έκδοση της κονσόλας με σκληρό δίσκο 500GB και τον τίτλο (και θα πωλείται στην τιμή των €449) και το δεύτερο την λευκή συλλεκτική έκδοση τη κονσόλας με σκληρό δίσκο 500GB και τον τίτλο (και θα πωλείται στην τιμή των €469).

Νέο πακέτο θα υπάρχει από τις 15 Ιουνίου και για το PlayStation Vita, το οποίο θα περιλαμβάνει την WiFi έκδοση της κονσόλας, το παιχνίδι Looney Tunes: Γαλαξιακά Αθλήματα σε ψηφιακή μορφή και μία κάρτα μνήμης χωρητικότητας 8GB. Το πακέτο αυτό θα πωλείται έναντι €199, ενώ όπως φαίνεται και από τον τίτλο του, το νέο Looney Tunes Game θα κυκλοφορήσει με ελληνικούς υπότιτλους και θα πωλείται και ανεξάρτητα από την ίδια ημερομηνία κι έπειτα. Τέλος, για το PS Vita θα υπάρξει και το πακέτο Mega Pack LEGO με μια κάρτα μνήμης 16GB σε μειωμένη τιμή κοντά στα €39.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
16 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*