Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες πληροφορίες για S.T.A.L.K.E.R. 2: VR, mods και άλλα (video)

*
O YouTuber “Antishnaps” δημοσίευσε τη συνέντευξη που πήρε από την ομάδα ανάπτυξης του S.T.A.L.K.E.R.2, GSC Gameworld, αποκαλύπτοντας μερικές πληροφορίες για τον τίτλο που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021. Αρχικά επιβεβαιώνεται πως το S.T.A.L.K.E.R. 2 δε θα διαθέτει κάποια λειτουργία Battle Royale, αφού η ομάδα ανάπτυξης δεν την θεωρεί τόσο σημαντική.

Η βασική πηγή έμπνευσης για το S.T.A.L.K.E.R. 2 είναι η αρχική τριλογία των παιχνιδιών και βασικό χαρακτηριστικό του νέου τίτλου είναι η μοναδική του ατμόσφαιρα. Τέλος, η ομάδα ανάπτυξης θα χρησιμοποιήσει την πιο πρόσφατη διαθέσιμη τεχνολογία γραφικών, ώστε το παιχνίδι να φαίνεται όσο ποιο μοντέρνο γίνεται χωρίς όμως να είναι ακόμα σίγουρο αν θα υποστηρίζεται Ray Tracing.


Η τεχνολογία VR δεν θα χρησιμοποιηθεί και το παιχνίδι χτίζεται με γνώμονα την υποστήριξη mods.

Δείτε το σχετικό video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*