Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες φήμες για τιμή και specs του PS4K

*
Εδώ και λίγα 24ωρα, το φως της δημοσιότητας είδαν νέες φήμες για το PS4.5 (ή PS4K). Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει χρήστης του NeoGAF (OsirisBlack), ο οποίος ισχυρίζεται ότι οι πληροφορίες προέρχονται από μια πρόσφατη σύσκεψη της Sony, αναφέρει ότι η τιμή της κονσόλας αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα $400, ωστόσο υπάρχει ενδεχόμενο για προσθήκη βελτιωμένης CPU που θα ανεβάσει τη τιμή στα $500. Δεν υπάρχει για την ώρα κάποιο πρόγραμμα ανταλλαγής με το «παλιό» PS4, κάτι που ίσως και να αλλάξει στο μέλλον. Επίσης, αναφέρει ότι η GPU του νέου PS4 θα έχει διπλάσια επεξεργαστική ισχύ, ενώ θα υπάρχει 4K Blu-ray player και τα παιχνίδια θα γίνονται upscale σε 4K, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα επερχόμενα games θα κυκλοφορούν με υποστήριξη native 4K.



Ακόμη, υπάρχουν developers που ήδη έχουν αρχίσει την ανάπτυξη τίτλων (που θα υποστηρίζουν τις δυνατότητες του PS4K) που ναι μεν θα είναι διαθέσιμα και για το PS4, αλλά με σημαντικές «θυσίες» στις επιδόσεις, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο χρήστης του NeoGAF. Οι τίτλοι που κυκλοφορούν ήδη για το PS4 δεν θα έχουν κάποια διαφορά στη νέα έκδοση, εκτός και αν οι developers αποφασίσουν να διαθέσουν patch που θα βελτιώνει το game. Τέλος, ο OsirisBlack σημειώνει ότι υπάρχουν πολλοί τίτλοι που πρόκειται να κυκλοφορήσουν μαζί με το PS4K, ωστόσο αυτοί που του κέντρισαν το ενδιαφέρον είναι οι εξής:

- EVE: Valkyrie (PlayStation VR)
- Robinson: The Journey (PlayStation VR)
- Gran Turismo Sport (PS4, PlayStation VR)
- Deep Down (PS4)
- GOW4 (μάλλον αναφέρεται στο God of War 4) (PS4)

Εννοείται ότι όλα τα παραπάνω μόνο ως φήμες μπορούμε να τα εκλάβουμε και τίποτα παραπάνω.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
35 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Sony

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • PS4
    • 3+ pegi 3+
      • 8.9 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (104)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://gr.playstation.com/ps4/ FOLLOWERS 379 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • teo13
    • απαράδεκτη κίνηση από τη sony , χίλιες φορές να έβγαινε το ps4 τέλη Οκτώβρη του 2016 παρά το 2013 (τελικά την πατήσατε )xbox και πάλη χβοχ

    • PORTAL
    • Έχουν πάρει χαμπάρι στη Sony οτι ο κόσμος τους ετοιμάζει ενα ωραιο backlash παρόμοιο με του Kinect ή χαριεντίζονται;

    • Toymaker
    • Σε παλαιότερο σχόλιο μου είχα αναφέρει την άποψη πως αυτή η γενιά από κονσόλες θα έχει την πιο μικρή διάρκεια ζωής σε σχέση με όσες προηγήθηκαν με αρκετούς να διαφωνούν. Το συμπέρασμα αυτό το έβγαλα κυρίως όντας «κονσολάκιας» από το NES. Και του λόγου το αληθές... Το PS4 πουλάει όπως έχω πει τρελά, αλλά αν δει κανείς των αριθμό των παιχνιδιών του σε million sellers θα διαπιστώσει ότι κάτι δεν πάει καλά, συνυπολογίζοντας και τις ελάχιστες πραγματικά σπουδαίες αποκλειστικές κυκλοφορίες για την κονσόλα. Το PS4K αποδεικνύει για εμένα πως, από τις τρεις μεγάλες εταιρείες, η Sony μοιάζει να λειτουργεί περισσότερο σαν ψυχρός εκτελεστής (ως προς τα ενδεχόμενα κέρδη) και θα μπορούσε κάποιος να αναφέρει και ως παράδειγμα το PS Vita. Η Microsoft από την άλλη έκαψε στην αρχή κιόλας μια κονσόλα που θα μπορούσε να αναδειχθεί ως η θριαμβεύτρια αυτής της γενιάς. Το αποτέλεσμα, πολύ καλύτερο περιεχόμενο από το PS4, πολύ μικρότερος όμως και ο αριθμός από κονσόλες που έχουν πουληθεί. Η Nintendo δεν ήταν έτοιμη και το Wii U ήταν μια μεταβατική κονσόλα για να μη μείνει εντελώς εκτός παιχνιδιού -όλοι οι Nintendo fan το λένε-, όμως πρέπει κανείς να της βγάλει το καπέλο γιατί αυτή τη στιγμή το U έχει τις καλύτερες αποκλειστικότητες αν και αυτό δεν είναι αρκετό για να το σώσει από τη λήθη (την μονοκρατορία της στις φορητές κονσόλες δεν την αμφισβητεί κανείς). Πολλά έχουν να αλλάξουν ακόμη...

    • sdragon
    • Η πλάκα είναι ότι αν θυμάστε, η MS ήταν η πρώτη που ανέφερε το θέμα για κυκλοφορία αναβαθμισμένης κονσόλας.

    • JohnTehGreek
    • Το κέρατο μου τα ακούω και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!!!
      Δηλαδή ο άλλος θα παίζει άψογα τα παιχνίδια (ενδεχομένως 60fps) και εγώ θα κολλήσω στα 30fps και με θυσίες!!!
      Μόνο και μόνο επειδή εγώ έχω την ίδια κονσόλα αλλά παλιότερο μοντέλο!!!

      Ρε στην Sony τι παίρνετε το κέρατο μου;

      Αν τολμάτε κάντε το, θα με πειράξει αλλά θα μάθω το μάθημα μου και ότι έχει Sony ούτε να μου το χαρίζουν δεν θα το πάρω. Υποθέτω και οι 40 εκατ. + κάτοχοι Ps4 την ίδια αντίδραση θα έχουν.

      Και μετά τολμήστε να βγάλετε το Ps5 και αν δεν χρεοκοπήσετε εμένα να με φτύσετε. Γιατί σε αντίθεση με την MS εσείς μια λάθος κίνηση να κάνετε (σαν αυτή) και πάτε Full για λουκέτο.

    • terezos
    • Δεν θα βγάλει μόνο η Sony νέα κονσόλα...Και η Nintendo θα βγάλει νέα κονσόλα και πολύ πιθανόν και η Μicrosoft αφού δεν γίνεται να αφήσει το ps4k να τρέχει 1080p/60fps και 4K μe upscale και το xbox one να τρέχει με το ζόρι 900p.... Μάλλον η νέα γενιά ήρθε γρηγορότερα από όσο περιμέναμε και θα αναγκαστούμε να πάρουμε και 4Κ τηλεόραση πολύ σύντομα ότι και αν έχουμε...Αν βέβαια βγουν αληθινά όλα αυτά και δεν μας ψαρεύουν για να δουν αντιδράσεις.

    • Scott_Pilgrim
    • Πολλοί φαίνεται έχουν ξεχάσει ότι σημασία δεν έχουν τα γραφικά, fps, ανάλυση αλλά gameplay, σενάριο και συνολική εμπειρία. Καταρχάς δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμα. Ας ανακοινωθεί πρώτα το ρημάδι. Ούτε εμένα μου αρέσει σαν κίνηση, αλλά από τη στιγμή που δεν θα μου αποκλείσουν τίτλους(λογικά) επειδή έχω την αρχική έκδοση, τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα. Xbox και πάλι xbox στη τελική ρε φίλε!

    • BigBOSS
    • τα δεν εχουν σημασια τα γραφικά, οι αναλύσεις, ειμαι ικανοποιημένος με 30fps που λεει ο μεσος console gamer πήγαν περίπατο;

    • gamelover
    • Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι τελικά απο δω και πέρα και οι κονσόλες θα γίνουν σαν τις τηλεοράσεις,τα κινητά,τους υπολογιστές και γενικά ότι έχει να κάνει με τεχνολογία.Θα αρχίζουν να τις ανανεώνουν πιο γρήογρα απο ότι παλιά...
      Εδω είπαμε πας παίρνεις καινούργιο αυτοκίνητο που κοστίζει χιλιάδες ευρώ και 2 χρόνια σου έχει κάνει lifting και έχει και καινούργιο κινητήρα μέσα...και πολύ το άργησαν μου φαίνεται.
      Πάντως για μένα δεν είναι και τόσο τραγικό που θα έχει 4κ ανάλυση δεν νομίζω ότι θα πάρουμε πολλοί,τουλάχιστον,στην ελλάδα 4κ τηλεοράσεις σύντομα.Λίγο τα 60 fps θα ήθελα αλλά και πάλι με το ps3 που είχα μια χαρά τα έπαιζα τα παιχνίδια και σε 30 fps..

    • diver_gr
    • Κοίτα να δεις πόσος κόσμος έχει 4Κ TV και έπεσε θύμα του PS4 με 1080p....... Διαβάζει κανείς τη είδηση? η πιστεύεται πως το υποτιθέμενο PS4K θα έχει native 4K στα παιχνίδια? τη στιγμή που ακόμα και τα PC των 2000 ευρώ ζορίζονται σε αυτές τις αναλύσεις και με Small factor κουτί που είναι το PS4.....

      Λίγη κοινή λογική δεν βλάπτει, το ποιο πιθανό όπως λέει και στο τωρινό άρθρο το 4Κ θα είναι για blu-ray κλπ, στα παιχνίδια θα γίνεται upscale και είναι ότι ποιο λογικό έχω διαβάσει τις τελευταίες μέρες με τη φρενίτιδα του PS4K.... Upscale σε 4Κ έχουν και οι περισσότερες αν όχι όλες οι τηλεοράσεις 4Κ, ακόμα και ενισχυτές έχουν Scaler σε 4Κ άμα είναι το 4Κ το απόλυτο ζητούμενο σας.

      Βρεθείτε ξαφνικά όλοι σας με 4Κ TV και σας κρεμάει η Sony? η απλά κράζουμε για να κράξουμε? Με αυτή τη λογική δεν θα πρέπει να βγαίνει τίποτα καινούργιο για 7,8 χρονιά για να μην έχουμε πρόβλημα?

    • lefteris58
    • Είναι δύσκολο να πιστέψω πως με την αναβάθμιση θα παίζει 4Κ παιχνίδια. Η διαφορά (ΑΝ γίνει η αναβάθμιση) θα είναι πιθανότατα στα fps. Οι κονσόλες με αυτήν την τακτική (υπάρχουν φήμες και για το χ1) χάνουν το πλεονέλτημα της τιμής έναντι του pc. ΑΝ θες χ,ψ εταιρεία να σου δώσω 400 + 500 € για κονσόλα σε διαφορετική έκδοση, ΓΙΑΤΙ να μην τα δώσω μία και καλή σε ένα pc το οποίο διαλύει την κοσνόλα σου σε επιδόσεις; Μάλιστα, το γεγονός πως η MS (και η κάθε MS) δίνει αποκλειστικότητες στο pc με διευκολύνεις ακόμα περισσότερο.

    • zenev
    • @terezos
      Καμιά σχέση (αν αληθεύει πάντα η φήμη του ps4.5)
      με τη καινούργια κονσόλα της Nintendo.

      Πρώτον, το nx είναι τελείως καινούργια κονσόλα και όχι αναβαθμισμενό wii u. Δεύτερον, το wii u κλείνει 4 χρόνια κυκλοφορίας το φθινόπωρο. Τρίτον, απέτυχε εμπορικά
      Οπότε, από εμπορικής/επιχειρηματικής αποψεως είναι λογικό η Nintendo να βγάλει ένα καινούργιο οικιακό σύστημα.

      Η Sony όμως δεν κάνει αυτό, βγάζει μια (πολύ) αναβαθμισμενη εκδοχή μιας νέας και πολύ επιτυχημένης κονσόλας. Ποιο το νόημα να το κάνουν αυτό; Δεν θα μπορούσαν να την είχαν βγάλει στο launch;

    • yaponvezos
    • Native 4K gaming σε κονσόλα με το γνωστό μέγεθος απλά δεν πρόκειται να γίνει.

      Σίγουρα μιλάμε για Ultra HD Blu-ray DIsc support, που χρειάζεται και διαφορετικό drive και άλλο HDMI controller έτσι κι αλλιώς.

      Και από εκεί και πέρα ό,τι διαφορά παίξει σε επιδόσεις σε τίτλους που είναι έτοιμοι να καταπιούν και τους επιπλέον πόρους. Είναι το λογικότερο όλων.

      Εξίσου λογικό είναι βέβαια να γίνεται όλη η κουβέντα για trolling.

      Οι αναβαθμίσεις στις κονσόλες δεν είναι αυτόματα κακό πράγμα. Αρκεί να έχει λογική το πλάνο.

      α) Χωρίς απότομα άλματα σε hardware, 200 ευρώ π.χ., αλλαγή κάθε 3 χρόνια.
      β) Με πιο απότομα άλματα, διατήρηση τιμής στα 300 - 400, αλλαγή κάθε 3-4 χρόνια, με ταυτόχρονη απόσυρση του προηγούμενου μοντέλου.
      γ) Το β χωρίς απόσυρση μοντέλου, με το παλιό να πέφτει σε τιμή και να μένει στην αγορά. Ίσως έτσι να υπάρχει περιθώριο για αναβαθμίσεις ανά διετία.

      @zenev
      Δεν θα μπορούσαν να την είχαν βγάλει στο launch και να βγαίνουν οικονομικά.

      @lefteris58
      Για το XO δεν είναι φήμες, αλλά δηλώσεις του Phil Spencer. Το θέμα δεν είναι αν χάνεται το πλεονέκτημα τιμής. Ειδικά αν δεν αποσύρεται το προηγούμενο μοντέλο και οι νέοι τίτλοι τρέχουν και εκεί, έστω χειρότερα. Οι κονσόλες δεν πουλάνε τόσα χρόνια επειδή είναι φθηνές. Πουλάνε επειδή έχουν χρηστικές ευκολίες και φυσική θέση στη μεγάλη οθόνη του σαλονιού. Αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης της κονσόλας. Και όσο περνά ο καιρός το όνομα Xbox ή PlayStation θα ταυτίζεται όλο και λιγότερο με το ίδιο το hardware, περισσότερο με τα προσφερόμενα. Α λα Netflix.

      Γενικότερα μιλώντας, δεν είναι η κονσόλα η πραγματική και μεγαλύτερη επένδυση σε χρήμα. Είναι τα games. Εκεί φεύγει το πολύ το χρήμα πάντα. Και με αυτό ως δεδομένο, θα έπρεπε να στραβώνουμε όλοι πολύ περισσότερο για την έλλειψη backwards compatibility τόσα παρά για το timing στην αλλαγή hardware.

    • terezos
    • @zenev Μακάρι να παραμείνουν φήμες...Όντως το ps4 δεν χρειάζεται νέο μοντέλο.Βγαίνει και το Uncharted 4 σύντομα οπότε μακάρι να περιμένουν για το ps5.

    • basiliseven
    • Τόσα χρόνια έχω μάθει να αγοράζω παιχνίδια απο steam sales και τα υπόλοιπα σε bundles ή complete editions.platinum και λοιπά για να βγεί πιο φτηνά και γενικά να μην βιάζομαι να παίρνω παιχνίδι τώρα σιγά σιγά το ίδιο και με το playstation complete hardware edition.Εντάξει πάντως όντως για όσους δεν έχουν πάρει καθόλου νέες κονσόλες όταν πέσει η τιμή αυτής δεν θα με χάλαγε ειδικά αν βάλουν και backwards compatibillity θα είναι είδηση βόμβα

    • diver_gr
    • @yaponvezo Οι αναβαθμίσεις στις κονσόλες δεν είναι αυτόματα κακό πράγμα. Αρκεί να έχει λογική το πλάνο.

      Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου καθώς πλέων σε όλα τα προϊόντα τεχνολογίας βλέπουμε νέα μοντέλα και αναβαθμίσεις ακόμα και σε εξάμηνα. Τηλεοράσεις, κινητά, tablet, laptop και φυσικά το hardware των υπολογιστών όσο ποιο γρήγορα προχωράει η τεχνολογία τόσο ποιο γρήγορα θα βλέπουμε νέες υλοποιήσεις- αναβαθμίσεις.

      Δεν μπορώ να καταλάβω τη σκεπτική πως η κονσόλα θα πρέπει να μένει 7-8 χρόνια χωρίς αλλαγή και το γεγονός πως μας πειράζει μια αλλαγή παρόλο που στη συγκεκριμένη φάση ζήτημα το 1% των ατόμων που κράζουν να έχουν 4Κ TV και πρόκειται να χάσουν κάτι.

      Αν όντως δούμε το PS4K και η βιβλιοθήκη παιχνιδιών παραμείνει ως έχει χωρίς να δούμε παιχνίδια να βγαίνουν μόνο για το νέο μοντέλο τη με πειράζει εμένα και τη κακό θα μου κάνει αν το νέο μοντέλο έχει Scaler και ανεβάζει την ανάλυση σε 4Κ? Θα είναι χειρότερη η εμπειρία μου στο gaming? θα αλλάξει το gameplay του παιχνιδιού? τη θα συμβεί αν εγώ παίζω το uncharted 4 σε 1080p και κάποιος άλλος το παίζει upscaled σε 4Κ? σε τελική ρε παιδιά ο καθένας θα πράξει ανάλογα με τη τσέπη του.

      Οι πλειοψηφία των gamers που γνωρίζω δεν έχουν καν ηχοσύστημα της προκοπής το οποίο είναι πολύ σημαντικότερο για το immersion και την αλληλεπίδραση του gamer κατά τη διάρκεια παιχνιδιού από όσο είναι η διαφορά του 1080 με 4Κ. Κάνετε λες και το 4Κ είναι το ΄΄holy grail'' του Gaming.

    • GamingFun
    • Όπως και να έχει, θα δούμε τι αληθεύει και τι όχι στο μέλλον. Επίσης στο μέλλον θα δούμε ποιες κινήσεις είναι καλές και ποιες όχι.

    • zerocool7545
    • Οι κονσόλες πουλάνε γιατί είμαστε πλάσματα της συνήθειας.Πάρα μα πάρα πολλοί gamers έχουν συνηθίσει να αγοράζουν κονσόλα και για αυτό το PS4 πουλάει τρελά ενώ η βιβλιοθήκη του δε δικαιολογεί τέτοιες πωλήσεις.Δεν λέω ότι είναι κακή η παιχνιδοθήκη του PS4 αλλά δεν είναι της ποιότητας και της ποσότητας που ήταν το PS3 και PS2 όταν βρίσκονταν στο ίδιο χρόνο κυκλοφορίας.
      Μάλιστα είναι τέτοια η δύναμη της συνήθειας που πολλοί σπέυδουν να δικαιολογήσουν, ως μικρό ή καθόλου κακό, που τόσο σύντομα βγαίνει καινούργια κονσόλα και μάλιστα ως αναβάθμιση και όχι ως πραγατικά καινούργια κονσόλα.
      Δεν σας τρομάζει πως οι Sony και MS προσπαθούν να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους όχι με το να προσελκύουν/φτιάχουν καλύτερα παιχνίδια, αλλά με το να βρίσκουν τρόπους να πουλάνε πιο συχνά καινούργιο hardware;
      Δεν σας τρομάζει που pcοποιείται το console gaming και μάλιστα με τέτοιο brutal τρόπο;Το pc gaming ανεβαίνει, όχι επειδή έχει γίνει καλήτερο, αλλά επειδή το console gaming γίνεται χειρότερο.

    • yaponvezos
    • @zerocool7545

      Οι επιχειρήσεις, αυτονόητα, για το κέρδος πάνε πάντα. Οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις ποτέ δεν πάνε για το κέρδος από το ίδιο το hardware (εξαιρούνται τα αξεσουάρ). Βγάζουν περισσότερο από συνδρομές, games και royalties. Αν προσπαθούσαν να κερδίσουν από την ίδια την κονσόλα, δεν θα βλέπαμε ούτε ζωγραφιστές τις τιμές που έτσι κι αλλιώς φαίνονται εξ αρχής υψηλές για το μέσο Έλληνα.

      Μπορούν να πάνε πράγματα στραβά; Sure. Και πότε δεν μπορούν όμως;

    • Tim of Heavens
    • BigBOSS και diver_gr γράψατε στεγνά!

      Ναι θα τρέξω να αγοράσω 4κ τηλεόραση επειδή το νέο PS θα κάνει τα games upscaled.
      Τι λε ρε φίλε; Σοβαρά; Έχω πάθει ταραχή σου λέω.
      Πανικοβάλλεστε παίδες με κάθε τέτοια είδηση πολύ εύκολα. Αν το ζήτημα είναι τα 4Κ upscaled τότε μάλλον χάνετε το νόημα. Μάλλον, παίζει να είναι και θέμα γόητρου, εγωϊσμού δεν ξέρω πως να το πω. Είναι δύσκολο να δεχθεί κανείς ότι ένας user θα παίζει σε PS 4K καλύτερα τα games από το σκέτο PS 4.

    • Volga
    • @zerocool7545
      "Οι κονσόλες πουλάνε γιατί είμαστε πλάσματα της συνήθειας"

      Φίλε μου οι κονσόλες πουλάνε λόγω του περιεχομένου τους.
      Εγώ που θέλω να παίξω Zelda, Metroid, Super Mario τι να κάνω με το PC?

      Τώρα αν κάποιος αγοράζει μόνο 3rd party games και πήρε κονσόλα τότε... καλά να πάθει.

      Αλλά δεν νομίζω οτι ειναι η πλειοψηφία του κοινού αυτή. Ο κόσμος αγοράζει κονσόλα για τα 1st party software.

      Σε αυτό που θα συμφωνήσω είναι οτι η ποιότητα-ποσότητα του Software στη νέα γενιά είναι σκαλοπάτια πιο κάτω από την εποχή PS3/X360.

      Η μόνη που "κράτησε" και έβγαλε περιεχόμενο ήταν η Nintendo. Ασχέτως αν αρέσει αυτού του είδους το gaming στο κοινό ή οχι.

      Εγώ αν και θέλω πολύ να πάρω PS4 αλλά πχ δεν έχω βρει ακόμη τον τίτλο που θα με κάνει να τα σκάσω εκει...
      Στο PS3 η κατάσταση ηταν πολύυυυυ διαφορετική.

    • BigBOSS
    • zerocool ""Το pc gaming ανεβαίνει όχι επειδή έχει γίνει καλήτερο, αλλά επειδή το console gaming γίνεται χειρότερο.""

      το pc gaming παντως γινεται σιγουρα καλυτερο, για να μη προπαγανδιζουμε

      φυσικα και το pc gaming, ας παρουμε τα τελευταια 5-6 χρόνια, εχει κανει αλματα συν τα θετικα στοιχεια που παντα εΙχε.

    • periklis
    • ας ειμαστε ειλικρινείς...το console gaming ηταν καποτε κορυφη χαρη στις πολλές αποκλειστικότητες που δεν εβρισκες σε pc gaming.
      Οσο παει και χειροτερευει στο τομέα αυτό...αλλα και πάλι οι κονσόλες εχουν το πλεονέκτημα της εξοικονόμησης χωρου και ογκου. Τα pc παντα με κουραζαν με τα καλωδια τις οθόνες και τους πύργους τους....
      Οι κονσολες ειναι ενα Design που το μετακινεις οποτε θες οπου θες (σαλόνι, δωμάτιο) το παιρνεις μαζι ευκολα στο φιλο σου η στο χωριό σου...αυτο ειναι που σωζει τις κονσόλες...

      Η SONY παντως σε θεματα αποκλειστικοτήτων....AΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ.....

    • RODIFIRE
    • δεν σκόπευα να σχολιάσω άλλα το κάνω γιατί δεν μπορώ να καταλάβω την σκέψη μερικών...

      πρώτα όσο για το νέο είμαι αρνητικός και δεν μου αρέσει να κάνω τόσο συχνά αναβάθμιση (π.χ new 3ds) δεν θέλω να δώσω λεφτά για μια κονσόλα (δεν έχω ευτυχώς ps4 γιατί ακόμα δεν βρήκα τίτλους που να με τραβήξουν) και ο άλλος να παίζει με καλύτερα γραφικά "pixel" περισσότερους εχθρούς και διάφορα άλλα λόγο δύναμης..

      όσο για τον λόγο που σχολιάζω είναι για όσους λένε για το pc και απορώ (δεν κατηγορώ το PC gaming), παίζω λίγα και κλασσικά παιχνίδια εκει άλλα πως θα μπορέσει να με καλύψει έμενα όταν ο λόγος που περνώ "όλες" της κονσόλες όποτε μπορέσω είναι για της αποκλειστικότητες του? αν ήταν θα είχα μόνο 360 ή μόνο ps3 θα έμενα μόνο με το xbox one μου ή το Wii U μου άλλα θέλω να παίξω ενα uncharted, ένα grand turismo, ένα zelda ή mario και πάει λέγοντας :/
      πως θα με καλύψει έμενα αυτό το pc και τι σημασία εχει η δύναμη της συνήθειας και όλα όσα διαβάζω από μερικούς εδώ για το pc gaming
      αγοράζω κονσόλα
      1 και κυριότερο για τα παιχνίδια που μόνο εκει μπορώ να βρω
      2 για την άνεση (που είχαν lol :P )να βάζω το παιχνίδι και να ησυχάζω και να ξέρω ότι θα παίξει χωρίς τίποτα παραπάνω που κάνω στο pc
      άλλα δεν θέλω να πάω σε μια κόντρα με pc gaming δεν το κατηγορώ και καλά κάνουν και παίζουν και όλα όσα λέμε,
      έμενα πως θα με πείσει (και κάθε έμενα) που θέλω τα συγκεκριμένα παιχνίδια να παίξω!? δεν μπορεί να κάνει τίποτα το pc gaming γιαυτό δυστυχώς

    • powerslave34
    • Εγώ θα κρατήσω το PS4 που το έχω λίγους μήνες και θα αγοράσω 4Κ τηλεόραση με το NX. Στην τελική μια χαρά γραφικά θα βλέπω. Προτιμώ να αγοράσω το PS5 όταν βγει παρά το PS4K που θα κάνει και 500 ευρώ. Η Sony ρισκάρει πολλά με VR & PS4K.Μπορεί να επιτύχει μπορεί και όχι. Αντί να μείνει στην κλασική συνταγή θέλει να φάει τα μούτρα της. Δικό της πρόβλημα αλλά και τον 40 εκατομμύριων οπαδών που θα την βρίζουνε μετά το κρέμασμα ειδικά σε καιρούς κρίσης στην χώρα μας.
      Περάσανε οι καλές εποχές με GC που έβαζες απλά το παιχνίδι και το ευχαριστιόσουνα χωρίς updates & patches και άλλα περιττά πράγματα.
      Τώρα κάθε τρεις και λίγο DLC’S τα οποία πρέπει να πληρώνουμε για να παίζουμε. Βλέπεις η Sony ζήλεψε την MS που θα βγάλει πιο δυνατό και slim Xbox one.
      To Wii u ήτανε απλά ένα αναβαθμισμένο Wii. Είχε λίγους και ωραίους αποκλειστικούς τίτλους και με έμφαση το gameplay και όχι την ωμή βία (αίματα και πτώματα) όπως MS & Sony.
      Βέβαια όλα αυτά είναι εικασίες για το PS4K. Υπομονή μέχρι την επερχόμενη E16 τον Ιούνιο. Εκεί θα ξεκαθαρίσουν πολλά και θα γελάσει κάθε πικραμένος….

    • Morfeus777
    • πανω που σκεφτομουν μηπως παρω ps4 εσκασε αυτο...τωρα πρεπει να περιμενω να δω εαν θα βγει οντως το νεο ps4...

    • johnn_acid
    • Απο την μια χαιρομαι που δεν εχω την δυνατοτητα να παρω το Ps4 , αλλα απο την αλλη με χαλαει κιολας γιατι πολλα παιδαι ειναι κατοχοι ενος Ps4 κ τωρα που βγαινει (συμφωνα με τις φημες) το Ps4Neo η Ps4K η Ps4.5 ή οπως το ονομασουν τελος παντων κατα καποιο τροπο θα νιωθει καπως ''κοροιδο'' να το πω δεν ξερω. Γιατι ετσι θα ενοιθα κ εγω κ συγκεκριμενα εχω ακουσει κ καποιον αλλον χαρακτηρισμο ..Anyway !! Sony ειναι αυτη ποιος θα μπορει να την κανει κουμαντο.

*