Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο bundle Xbox One X με το Fallout 76

*
Μετά από το bundle του Xbox One X με το Fallout 76, σε μαύρο χρώμα, που παρουσιάστηκε πριν λίγες μέρες κατά τη διάρκεια της Gamescom 2018, η Microsoft αποφάσισε να προσφέρει και την αντίθετη χρωματική επιλογή. Έτσι λοιπόν ανακοίνωσε το Xbox One X Robot White Special Edition Fallout 76 (1TB) bundle, που θα είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας από 14 Νοεμβρίου 2018. Η συσκευασία περιλαμβάνει, ένα Xbox One X Robot White 1ΤΒ, το Fallout 76, ένα ασύρματο χειριστήριο και αυτό σε χρωματισμό Robot White, ένα μήνα συνδρομή στο Xbox Game Pass, που σας προσφέρει άμεση πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη με περισσότερους από 100 ποιοτικούς τίτλους και ένα μήνα συνδρομή Xbox Live Gold, που παρέχει τη δυνατοτητα για online gaming.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*