Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο studio υπό την σκέπη της Crystal Dynamics

*
Η Crystal Dynamics, γνωστή για την αναβίωση του Tomb Raider franchise, επέκτεινε την δράση της στην Washington με την δημιουργία ενός νέου αποκεντρωμένου studio ονόματι Crystal Northwest, πάντα με τις ευλογίες της Square Enix. Το νεοσύστατο studio λειτουργεί ήδη και επίσημα, όντας μία πλήρης προέκταση της Crystal Dynamics. Αρχικά θα προσφέρει υπηρεσίες τεχνικής φύσεως, καθώς έχει αναλάβει την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών οι οποίες θα ενσωματωθούν στο άκρως αναμενόμενο Avengers Project. Στην κεφαλή της διοίκησης βρίσκονται δύο βετεράνοι του χώρου, οι Chad Queen και James Loe. Βέβαια και η Crystal Dynamics δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, προχωρώντας στην προσθήκη φερέλπιδων νέων μελών, στα κεντρικά της γραφεία στην California. Έτσι θα λειτουργούν και τα δύο studios επί ίσοις όροις, για τα τρέχοντα αλλά και τα μελλοντικά projects. Κάποια ενδεικτικά παραδείγματα του εξαιρετικού προσωπικού της Crystal Northwest είναι οι Vincent Napoli (God of War), Ben Wanat (Dead Space) και David Fifield (Halo, Call of Duty), ενώ υπάρχουν στελέχη και από τις Naughty Dog, Pixar, EA κλπ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*