Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νικητές διαγωνισμού Watch Dogs και LoL

Μετά από κλήρωση που έκανε το Enternity, βγήκαν τα ονόματα των τυχερών που κερδίζουν τη συλλεκτική έκδοση (DedSec Edition) του Watch Dogs και από έναν boost IP code για το λογαριασμό τους και τους χαρακτήρες τους στο League of Legends. Έτσι, από σήμερα και μέχρι τις 10 Ιουλίου θα πρέπει να επικοινωνήσουν με mail στο info-at-enternity.gr οι: Marinos Papadopoulos από το YouTube για την DedSec Edition του Watch Dogs, αλλά και οι: Χρήστος Μάρης, Billys Zaitsef, Hope Leo, Litsa Karagiannaki, Lefteris Nabro, Nikos Ranxha, Nick Sbirakos, Snel Mrgrt FiLamda, Xristos Lymperis, Dylan Verde, Ntinos Tasiopoulos, αγγελος τουτσίδης, Kostas Petropoulos, Kostas Poravos και Γιωργος Τσιουλκας από το facebook για τους κωδικούς του League of Legends.



Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους του site που δήλωσαν συμμετοχή και τους ευχόμαστε καλή τύχη και στους επόμενους διαγωνισμούς. Ήδη έχουν ξεκινήσει δύο νέοι διαγωνισμοί που σας προσφέρουν ένα Samsung 4k gaming monitor, καθώς και συλλεκτικά δώρα της ταινίας Transformers 4. Καλή επιτυχία σε όλους!


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
8 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*