Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Cliff Bleszinski επιστρέφει στο gaming με νέο project

*
Ο βετεράνος video games developer Cliff Bleszinski επιστρέφει με ένα νέο project, όπως αποκάλυψε ο ίδιος με δημοσίευση στο twitter. Έγραψε συγκεκριμένα: "Για την ιστορία, δουλεύω πάνω σε κάτι καινούριο και θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι ενοχλητικό να μην μπορώ να μιλήσω ακόμα για αυτό". Η συγκεκριμένη δημοσίευση δημιούργησε αρκετές αντιδράσεις όπως ήταν φυσικό. Οπότε, έπειτα από λίγες ώρες έκανε μία συμπληρωματική δήλωση: "Λάβετε υπόψη ότι μπορεί να μην είναι απαραίτητα ένα video game".

Ο Cliff Bleszinski είναι ο δημιουργός της σειράς Gears of War αλλά και γνωστός ως ο designer της σειράς Unreal. Κάποια στιγμή το 2018 αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, έπειτα και από την αποτυχημένη εμπορική πορεία του LawBreakers. Λίγους μήνες πριν μάλιστα, έκλεισε επίσημα και η εταιρεία του, η Boss Key Productions.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Φτάνει με τις επιστροφές Bleszinski, το έχει χάσει εδώ και πολύ καιρό ο συγκεκριμένος. Τελευταίο καλό παιχνίδι που έβγαλε ήταν το superhot το 2016.

*