Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οffline co-op mode στην PC έκδοση του Resident Evil Revelations 2

Έπειτα από τα παράπονα όλων όσοι αγόρασαν την έκδοση του Resident Evil Revelations 2 για PC, η Capcom πρόσθεσε local co-op mode στο παιχνίδι. Σύμφωνα με την εταιρεία, η συγκεκριμένη επιλογή που για την ώρα διατίθεται υπό μορφή open beta μέσω Steam, δεν είναι ακόμα 100% έτοιμη και το feedback από όσους τη δοκιμάσουν είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτο. Ακόμα, για όσους δεν μείνουν ικανοποιημένοι, η Capcom επαναλαμβάνει ότι μπορούν να αποζημιωθούν μέσω Steam. Όσον αφορά στον τρόπο που ενεργοποιείται η επιλογή αυτή, στο Campaign mode, οι παίκτες θα πρέπει να πατήσουν το πλήκτρο START στο gamepad του δεύτερου παίκτη την ώρα που ξεκινάει το gameplay session. Ολοκληρώνοντας το παιχνίδι ή επιστρέφοντας στο main menu ο τίτλος θα «γυρίσει» αυτόματα σε full screen single player mode. Στο Raid mode η επιλογή ενεργοποιείται πατώντας το πλήκτρο START στο gamepad του δεύτερου παίκτη στην Vestibule (staging area). Μετά, οι παίκτες θα πρέπει να επιλέξουν χαρακτήρα, να κάνουν configure το loadout τους και να επιλέξουν αποστολή.



Βγαίνοντας από το Vestibule και επιστρέφοντας στο main menu, αυτομάτως τερματίζεται το split-screen mode. Εναλλακτικά, αποσυνδέοντας απλά το δεύτερο χειριστήριο το παιχνίδι επιστρέφει αυτομάτως σε full screen single player mode. Αυτό το οποίο απομένει είναι η προσθήκη online co-op στο Raid mode της PC έκδοσης, με την Capcom να διαβεβαιώνει ότι το συγκεκριμένο feature βρίσκεται στα άμεσα πλάνα της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Capcom

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Capcom

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Είναι θεοί πως το καταφέρανε αυτό;

      Αφού "Η έκδοση του Resident Evil Revelations 2 για PC υποστηρίζει μια μεγάλη γκάμα από customisable visual settings και resolutions. Η απόφαση να δοθεί προτεραιότητα στο local single player mode έγινα για τη διασφάλιση της ομαλής εμπειρίας των χρηστών. Το raid mode θα υποστηρίζει online co-op λίγο μετά το λανσάρισμα του παιχνιδιού, οπότε και θα διανεμηθεί ένα δωρεάν patch, το οποίο θα μπορούν να κατεβάσουν όλοι οι παίκτες, όμως στα PC, το main campaign θα μπορεί να παιχτεί μόνο σε single player local mode"

      Ξεπεράσανε τους εαυτούς τους!

    • Maxus
    • Oπως εγραψα και σε αλλο αρθρο αστο δεν εχουν λογική αυτα που κανουν.Σαμποταρουν τα παιχνιδια τους.
      Ενας modder εκανε την δουλεια πιο γρηγορα.
      Ελπιζω να καταλαβαν ποσο προσβλητικο ήταν για αυτους που αγορασαν την pc εκδοση.Με την ιδια τιμη φυσικά.
      Τεσπα καλλιο αργα παρα ποτε που λενε.

*