Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οικονομική ανάπτυξη για την αγορά των video games στις Η.Π.Α.

*
Σύμφωνα με τις πρόσφατες αναφορές των ESA και NPD Group, η βιομηχανία των video games στις Η.Π.Α. σημείωσε σημαντική οικονομική ανάπτυξη μέσα στο 2018. Αυτό είναι ξεκάθαρο, με βάση τα $43,4 δισ. έσοδα, ποσό κατά 18% υψηλότερο σε σχέση με το 2017. Από αυτά, τα $7,5 δισ. προέρχονται από πωλήσεις hardware και περιφερειακών, αριθμός κατά 15% μεγαλύτερος σε σχέση με τα $6,5 δισ. το αμέσως προηγούμενο έτος. Από την άλλη, τα έσοδα από αγορές software και συνδρομών ήταν $35,8 δισ. αυξημένα κατά 18%, σε σχέση με τα $30,4 δισ. το 2018. Το Nintendo Switch αναδείχτηκε η κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις μέσα στο 2018, τόσο σε αριθμό συστημάτων όσο και σε χρήμα. Ακόμα, το Red Dead Redemption 2 ήταν ο τίτλος που κατέγραψε τις περισσότερες πωλήσεις, ακολουθούμενο από τα Call of Duty: Black Ops 4 και NBA 2K19. Τέλος, η Nintendo κέρδισε τα περισσότερα χρήματα από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία, από αγορές software το 2018, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά μετά το 2009. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*