Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περιπέτειες και μυστήρια για τους κατόχους Switch με το Adam’s Venture: Origins (trailer)

To Adam’s Venture: Origins θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch, μέσω του eShop της κονσόλας, στις 29 Μαΐου 2020. Όπως ανακοίνωσαν ο publisher Soedesco και η developer Vertigo Games, το λανσάρισμα της αντίστοιχης φυσικής έκδοσης αναβάλεται επ' αόριστο, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Το Adam’s Venture: Origins κυκλοφορεί ήδη για PlayStation 4, Xbox One και PC. Πρόκειται για μια περιπέτεια που εκτείνεται σε όλη την υφήλιο. Ανακαλύπτωντας στοιχεία και λύνοντας puzzles, οι παίκτες βυθίζονται όλο και περισσότερο σε μια ιστορία γεμάτη μυστήρια. Ξετυλίγωντας το κουβάρι των μυστικών της Εδεμ, οι παίκτες μεταφέρονται από Ευρώπη σε Μέση Ανατολή και καλούνται να αναδείξουν τον Indiana Jones που κρύβουν μέσα τους. Ένας από τους στόχους της αποστολής τους είναι να ανατρέψουν τα σκοτεινά πλάνα της Clairvaux Corporation.


Η συνέχεια στο παρακάτω trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*