Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιθανή εμφάνιση του Final Fantasy VII Remake στο επερχόμενο State of Play

*
Πριν μερικές μέρες όπως σας ενημερώσαμε έγινε γνωστό πως η Sony ετοιμάζει ένα νέο State of Play το οποίο θα προβληθεί την Παρασκευή στις 10 Μαίου και ώρα Ελλάδος 01.00 πμ. Πέρα από τους τίτλους που αναφέρουμε στο άρθρο μας δεν γνωρίζουμε τι άλλο θα παρουσιαστεί στο show της Παρασκευής. Χθες, η Square Enix έκανε ένα απλό tweet μέσα από το οποίο βλέπουμε τον Cloud να κοιτάει ένα Chocobo. Το tweet αυτό έγινε η αφορμή για να ξεκινήσουν διάφορες εικασίες σχετικά με το αν θα παρουσιαστεί στο State of Play της Παρασκευής κάποιο νέο αναφορικά με το Final Fantasy VII Remake ή όχι.



Τις εικασίες αυτές έρχεται να φουντώσει ακόμα περισσότερο ο brand manager της σειράς Final Fantasy, Shinji Hashimoto με ένα δικό του tweet το οποιό αναφέρεται στο αρχικό tweet της Sony όπου ανακοινώνει το State of Play και γράφει ο ίδιος, “Oh. You’ve come,”.



Φυσικά επίσημα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση σχετικά με το Final Fantasy VII Remake, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ε3 2015. Οι μόνες πληφορορίες που ξέρουμε για τον τίτλο είναι ότι θα είναι χωρισμένος σε δυο επεισόδια και πως το gameplay του έχει δεχθεί αρκετές αλλαγές σε σχέση με το πρωτότυπο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*