Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτες εικόνες από το Toukiden 2

Το Famitsu έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του επερχόμενο Toukiden 2. Πρόκειται για ένα (ιαπωνικού στιλ) hunting action game, όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός πολεμιστή γνωστό ως “Slayer” και ο οποίος δίνει μάχη με δαίμονες που ονομάζονται “oni”. Για να αντιμετωπίσει αυτούς τους δαίμονες, πρέπει να στοχεύει σε συγκεκριμένα μέρη του σώματος για να τους αποδυναμώσει –αρχικά- και να τους καταστρέψει. Σε αντίθεση με τον προκάτοχο του, το Toukiden 2 περιλαμβάνει έναν ενιαίο, ανοιχτό χάρτη, ένα νέο ήρωα, νέους χαρακτήρες, και μια νέα περιοχή που συνδυάζει το τέλος της εποχής του πολιτισμού Edo με τον πολιτισμό Μononofu, ενώ η ιστορία επικεντρώνεται στο πώς ο κόσμος ήρθε για να αναπτυχθεί.



Ο ήρωας του Toukiden 2 είναι ένας φονιάς που συμμετείχε σε έναν πόλεμο γνωστό ως “Twilight Yokohama Defensive War”. Στη μέση της μάχης, βρίσκεται, ξαφνικά, 10 χρόνια μετά από τα γεγονότα και ξεβράστηκε σε ένα χωριό χωρίς να θυμάται τίποτα από όσα προηγήθηκαν. Ο ανοιχτός χάρτης κατοικείται από oni που εμφανίστηκαν από έναν διαφορετικό κόσμο. Όταν οι παίκτες αποφασίσουν να πολεμήσουν ένα δαίμονα, δεν επιλέγουν το που θα λάβει χώρα η μάχη. Ο άγνωστος κόσμος γίνεται το πεδίο μάχης και είναι γεμάτος από επικίνδυνα αέρια, όπου οι ενέργειες του παίκτη είναι περιορισμένες και θα πρέπει να επινοήσει ένα σχέδιο δράσης και να προχωρήσει σταδιακά. Πραγματικά, πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον game τόσο σε επίπεδο gameplay όσο και σε επίπεδο ιστορίας. Το Toukiden 2 αναμένεται για PlayStation 4, PlayStation 3 και PS Vita εντός του 2016 στην Ιαπωνία. Ελπίζουμε να το δούμε κάποια στιγμή και από τα μέρη μας. Μέχρι τότε, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω εικόνες.







 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Koei

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Koei

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*