Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε δίκη για στημένα παιχνίδια παραπέμφθηκε πρωταθλητής του StarCraft 2

Οι αρχές της Νότιας Κορέας έχουν απαγγείλει κατηγορίες σε 10 επαγγελματίες παίκτες -μεταξύ των οποίων δύο κορυφαίοι παίκτες του StarCraft 2- στο τέλος της δεύτερης έρευνας σχετικά με στημένα παιχνίδια σε αγώνες esports. Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από κορεατικό Μέσο, το οποίο και μεταφράστηκε από την ιστοσελίδα Team Liquid, ο  Lee "Life" Seung Hyun (ο εικονιζόμενος) έλαβε 70.000,000 won (περίπου $60.000) για να χάσει σκόπιμα δύο αγώνες το Μάιο του 2015, και ο Bung "Bbyong" Woo Yong πληρώθηκε $26.000 για να χάσει αγώνα τον Ιανουάριο του 2016. Ανάμεσα στους κατηγορούμενους βρίσκεται ακόμη ένας πρώην πρωταθλητής του StarCraft, ο Sun "Enough" Jun Mo, ο οποίος φέρεται να έχει εισπράξει τεράστια ποσά από στοιχηματισμούς σε στημένα παιχνίδια. Έξι ακόμη κατηγορούμενοι χαρακτηρίζονται ως τα άτομα που έκαναν τις πληρωμές, άλλοι ως μεσάζοντες και ένας τρίτος που επίσης στοιχημάτιζε σε στημένους αγώνες.



Ο 19χρονος Lee "Life" Seung Hyun έχει στεφθεί 10 φορές πρωταθλητής του τουρνουά με νίκες στα Intel Extreme Masters, Blizzard Cup, Major League Gaming και άλλες διοργανώσεις. Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι ο Life έχει κερδίσει τουλάχιστον $110.000 μέσα στο 2015, ή περίπου $50,000 περισσότερα σε σχέση με αυτά που φέρεται να πληρώθηκε για να χάσει τους δύο αγώνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η έρευνα ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο μετά από τη σύλληψη ενός μεσάζοντα, που συνδέεται με μια προηγούμενη υπόθεση τον Οκτώβριο του 2015.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Blizzard Entertainment

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Blizzard Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*