Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα 2 εκ. οι πωλήσεις του World War Z στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του (trailer)

*
Η Saber Interactive ανακοίνωσε πως το World War Z έχει πουλήσει κοντά στα 2 εκατομμύρια κομμάτια παγκοσμίως, στον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας του. Η εταιρεία, μαζί με τον publisher Focus Home Interactive, για να γιορτάσουν το γεγονός έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay trailer του παιχνιδιού.



O Josh Austin, SVP της Paramount Pictures, δήλωσε τα εξής: «Το World War Z έχει γίνει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ένα από τα πιο επιτυχημένα μας παιχνίδια μέχρι και σήμερα. Είναι μια απόδειξη της εκπληκτικής co-op εμπειρίας που έχει φτιάξει η Saber Interactive, αλλά και του δυνατού ονόματος που έχει το franchise στο κοινό ανά τον κόσμο». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Connie GR
    • Βασικά αυτό που δεν είπε ο Josh Austin είναι ότι το World War Z είναι το Left For Dead 3 που η Valve δε λέει να βγάλει, και ο κόσμος διψούσε τόσο πολύ για κάτι τέτοιο, που έπεσε με τα μούτρα στο WWZ, το οποίο κακά τα ψέμματα δε το λες και αποκάλυψη...

*