Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το καλοκαίρι έρχεται το World of Warcraft: Battle for Azeroth

*
Η Blizzard ανακοίνωσε πως το Battle for Azeroth, το νέο expansion του δημοφιλούς game World of Warcraft, θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι και είναι ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελία. Όσοι αγοράσουν από σήμερα τον τίτλο θα μπορούν να ξεκινήσουν το recruiting για τις νέες φυλές, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες σε όσους φτάσουν το χαρακτήρα τους στο level 110. Για την Alliance, οι νέες φυλές είναι τα Void Elves και οι Lightforged Draenei και για την Horde, οι Nightborne και Highmountain Tauren. Με την προαγορά του τίτλου, οι παίκτες παίρνουν ένα level 110 character boost για να ετοιμαστούν κατάλληλα. Αν θέλουν να ανεβάσουν χαρακτήρα χωρίς βοήθεια, θα αποκτήσουν το cosmetic gear Heritage Armor. Το νέο expansion θα φέρει δύο νέα kingdoms, τα Zandalar και Kul Tiras, το 3-player scenario-based Island Expeditions, συνεργατικές μάχες 20 παικτών (Warfronts) και level cap στο 120.



Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Blizzard βρίσκονται ήδη διαθέσιμες οι δύο εκδόσεις του τίτλου. Η Standard Edition κοστίζει €44,99 και η Digital Deluxe Edition €59,99. Όσον αφορά τις τεχνικές προδιαγραφές που πρέπει να έχει ο υπολογιστής σας για να «τρέξει» το έβδομο expansion του World of Warcraft, θα χρειαστείτε τουλάχιστον έναν Intel Core i5-760 ή έναν AMD FX-8100 με 4GB RAM και κάρτα NVIDIA GeForce GT 560 2GB ή AMD Radeon HD 7850 2GB ή Intel HD Graphics 530. Η Blizzard προτείνει Intel Core i7-4770 ή AMD FX-8310 με 8GB RAM και NVIDIA GeForce GTX 960 ή AMD Radeon R9 280. Η εγκατάσταση του νέου expansion απαιτεί ελεύθερο χώρο 70GB στο σκληρό δίσκο.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το παιχνίδι στα ειδικά θέματα που ετοίμασε ο Σταύρος Βέργος από την πρόσφατη BlizzCon: ένα World of Warcraft: Battle for Azeroth Alliance Hands On Preview, ένα World of Warcraft: Battle for Azeroth Horde Hands On Preview, αλλά και μια συνέντευξη με τους Ray Cobo, Lead Game Producer, και η Candace Thomas, Senior Game Designer
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Blizzard Entertainment

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Blizzard Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*