Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για αποκλειστικότητα του ΝΧ το Beyond Good and Evil 2

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Destructoid, η Nintendo έχει αναλάβει τη χρηματοδότηση του Beyond Good and Evil 2, το οποίο προορίζει για αποκλειστικό τίτλο του NX. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η ιαπωνική εταιρεία επιθυμεί να διασφαλίσει ότι η κυκλοφορία του παιχνιδιού θα πραγαμτοποιηθεί εντός του 2017, με τις πληροφορίες να προέρχονται από τον γνωστό buisiness insider Geno. Επιπλέον, φημολογείται πως ο τίτλος του παιχνιδιού για την ώρα είνα Beyond Good and Evil: The Prejudices of Philosophers και η Nintendo φιλοδοξεί να δώσει στη σειρά νέα πνοή, όπως ακριβώς έκανε με το Bayonetta 2. Μέχρι να επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα, τα παραπάνω θα πρέπει να τα διαχειριστούμε ως φήμες και τίποτα περισσότερο.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
7 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Volga
    • Το θέμα είναι να μη μείνει εκεί. Όπως και με το Bayonetta που ήταν φανταστική κίνηση η Nintendo έπεσε στη λούμπα.

      Δεν γίνεται να κάνεις 1 πυροτέχνημα και να περιμένεις να γίνει γιορτή. Θέλει συνεχόμενες κινήσεις επιθετικές και σωστή συνεργασία με τους 3rd parties

    • Tim of Heavens
    • Από ότι έχω καταλάβει αυτά τα χρόνια, η Nintendo όταν κάνει κινήσεις/αγορές I.P.s ή ακόμα και developer teams δεν τις κοστίζουν ο κούκος αηδόνι. Για να φτάσει σε σημείο να αγοράσει το Beyond Good and Evil πάει να πει ότι η ανάπτυξη του παιχνιδιού είχε πέσει στο βούρκο και η Nintendo του δίνει μια ευκαιρία να φανεί. Είναι πολύ πιθανόν να ξέρει ότι ο τίτλος θα πάει άπατος σε θέμα πωλήσεων, ίσως χειρότερα από το Bayonetta 2 πάντα σε σύγκριση με την ποιότητά του. Πείτε με αφελή αλλά κάθε άλλη εταιρεία στο χώρο όταν προϋπολογίζει ότι ένα project δεν θα πουλήσει καλά δεν το συνεχίζει. Μου αρέσει αυτή η λογική της Nintendo να ''σώζει'' ελπιδοφόρα games από το χαμό τους.
      Με μία Ubisoft να έχει παρατήσει τον νεωτερισμό και τις φρέσκιες ιδέες για μεγάλους κερδοφορούς Assassινοειδείς και άλλους παράλληλους κόσμους και να μην δίνει προσπάθεια για ένα Beyond Good and Evil (έστω για να σπάσει την παράδοση) είναι ευτύχημα που μεσολαβεί η Nintendo για την αγορά του τίτλου.
      Το ότι διαβάζω στα media comments από μερικούς ανεγκέφαλους ότι το Beyond Good and Evil 2 θα έπρεπε να ''ψοφήσει'' αν δεν βγει για PS 4 με κάνει να αναρωτιέμαι πόσο ψηλά φτάνει ο εγωϊσμός αυτού του ''vocal minority'' αγοραστικού κοινού.

*