Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Third-person το Resident Evil 8, επιστροφή του Hook Man και άλλα

*
Η φημολογία για ανάπτυξη του Resident Evil 8 από την Capcom έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και άλλο ένα πακέτο πληροφοριών (ή «πληροφοριών») είδε το φως της δημοσιότητας. Τι λένε αυτές οι πληροφορίες; Αρχικά, το Resident Evil 8 φαίνεται πως είναι σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης και αρκετές από αυτές μπορεί και να αλλάξουν.

Αυτά που διέρρευσαν λοιπόν αναφέρουν πως θα έχουμε να κάνουμε με ένα third person game που θα λαμβάνει χώρα σε ένα εγκαταλελειμμένο νησί όπου βρίσκεται ένα μυστικό εργαστήριο. Η ιστορία θα αποκαλύπτει την αλήθεια πίσω από τη δημιουργία της Eveline και άλλων παρόμοιο bio-weapons. Το concept του Hook Man θα επιστρέψει, ενώ και ένας μηχανισμός ψευδαισθήσεων θα μπερδεύει τον παίκτη σχετικά με το αν αυτά που ζει είναι πραγματικά ή όχι.




Στην παρούσα φάση φαίνεται πως η Capcom ψάχνεται με το αν θα κάνει το παιχνίδι βασικό στη σειρά ή spin-off και η λύση της third-person κάμερας συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες μετά την επιτυχία του Resident Evil 2. H ανάπτυξη του τίτλου έχει ξεκινήσει από πέρσι από μια μικρή ομάδα εντός της Capcom, ενώ ταυτόχρονα προχωράει και το concept του Resident Evil 3 Remake. Μάλιστα, οι ιθύνοντες της ιαπωνικής εταιρείας φαίνεται πως έχουν αποφασίσει να κυκλοφορήσουν το Resident Evil 8 μόνο μετά την κυκλοφορία του Resident Evil 3 Remake.

Τέλος, οι φήμες αναφέρουν πως η Capcom δεν ενδιαφέρεται με το να κάνει κάποιο remake για τα Resident Evil 4, 5 και 6. Περισσότερα για τα σχέδια της Capcom θα μάθουμε στην E3 2019. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Connie GR
    • "Τέλος, οι φήμες αναφέρουν πως η Capcom δεν ενδιαφέρεται με το να κάνει κάποιο remake για τα Resident Evil 4, 5 και 6". Μα γιατί να κάνει; Αφού το RE4 σε λίγο θα βγει για ηλιακούς θερμοσίφωνες και mods ατμίσματος (φήμες κάνουν λόγο για "κόντρα" με την Bethesda, η οποία θέλει να προλάβει και να βγάλει το Skyrim για φωτοτυπικά μηχανήματα).

      • Kalamitis
      • Ναι αλλά εγώ το Skyrim δεν το έχω για το φούρνο μικροκυμάτων να παίζω όσο ζεσταίνω τα Quaker μου. Κάτι πρέπει να γίνει Bethesda.

*