* ";

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Beyond Good & Evil 2 @ E3 2017

Beyond Good & Evil 2 @ E3 2017
Είναι αλήθεια πως έχει περάσει αρκετός καιρός που είχαμε να ακούσουμε το Beyond Good & Evil 2 και με την εμφάνιση του πρώτου cinematic trailer στην Ε3, ο ενθουσιασμός των fans ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Η sci-fi περιπέτεια του Michel Ancel και της ομάδας του φαίνεται να παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά και στο πλαίσιο της έκθεσης του Los Angeles, η Ubisoft μας έδωσε (αποκλειστικά για την Ελλάδα) τη δυνατότητα να δούμε ένα tech demo του τίτλου, αλλά και να μιλήσουμε με τον ταλαντούχο δημιουργό. Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος της σειράς, το Beyond Good & Evil 2 θα είναι πιο σύνθετο και δεν θα ακολουθεί τις νόρμες ενός third person action adventure.Όπως μας είπαν άνθρωποι της ομάδας, ο τίτλος θα συνδυάζει στοιχεία που συναντάμε σε online κόσμους γνωστών videogames, στοιχεία RPG και πολύ ταξίδι στο διάστημα. Ο Michel Ancel δήλωσε για πρώτη φορά σίγουρος ότι το παιχνίδι θα γίνει πραγματικότητα, αν και σημείωσε πως είμαστε ακόμη μακριά από την κυκλοφορία του. Μάλιστα, διασαφήνισε πως αυτό που είχαμε δει για πρώτη φορά πριν από πολλά χρόνια με αυτό που εν τέλει δημιουργείται αυτή τη στιγμή, είναι δύο διαφορετικά projects. Το studio της Ubisoft Montpellier αποφάσισε να αλλάξει κατεύθυνση και να δημιουργήσει εν τέλει ένα prequel, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να καλύψει και όσους δεν έχουν εμπειρία από το πρώτο μέρος του franchise.Η δουλειά πάνω στην τεχνολογία που θα χρησιμοποιεί το Beyond Good & Evil 2 ξεκίνησε πριν από 3 χρόνια και στο πρώτο στάδιο φτιάχτηκε το πλανητικό σύμπλεγμα που θα διαδραματίζεται η ιστορία. Οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους χαρακτήρα, να τον ξεκινήσουν από τα κατώτερα κοινωνικά στρώματα και να τον οδηγήσουν έως ότου αποκτήσει το δικό του διαστημόπλοιο και το δικό του πλήρωμα. Η ομάδα θα αποκτά ξεχωριστά skills όσο προχωράει η ιστορία και ανάλογα με τις αποφάσεις που θα παίρνει ο παίκτης κάθε φορά. Όσον αφορά στην εμπειρία που θα προσφέρει, το νέο game θα υποστηρίζει τόσο single-player, όσο και co-op online. Οι παίκτες θα μπορούν να συμμετέχουν σε διάφορα events που θα λαμβάνουν χώρα ταυτόχρονα για όλους, σε διάφορα σημεία του κόσμου και θα σχετίζονται με όλη την εξέλιξη της ιστορίας.Με τα γραφικά να έχουν δημιουργηθεί ουσιαστικά 15 μέρες πριν την παρουσίαση (το ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος ο Ancel), δεν υπήρχαν και πολλά ακόμη να δούμε. Έτσι, μιλήσαμε με τον ίδιο για το νέο του πόνημα.
 
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
    • teo13g
    • Όσο χάρηκα με το reveal του την ώρα της παρουσίασης τόσο πολύ το φοβάμαι. Είναι υπερβολικά φιλόδοξος ο Ancel και εφόσον δεν έχουν δημιουργήσει σχεδόν τίποτα από το παιχνίδι δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα. Ελπίζω να μην το φάει το hype και το 'σύνδρομο' ubisoft.

    • GamingFun
    • Μακάρι το Beyond Good & Evil 2 να είναι ένα αξιοπρεπής διάδοχος και αντάξιος εκπρόσωπος της κληρονομιάς που άφησε ο προκάτοχός του.

Beyond Good & Evil 2 @ E3 2017 - Σελίδα 2

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!

Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity