Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Spider-Man Preview @ E3 2017

*
Η ευθύνη που ανέλαβε η Insomniac Games να φέρει εις πέρας με το νέο Spider-Man game είναι μεγάλη, ωστόσο όλη η gaming κοινότητα γνωρίζει τις δυνατότητες του studio και ως εκ τούτου, περιμέναμε πως και πως να δούμε φέτος από κοντά το παιχνίδι. Δυστυχώς, η παρουσίαση που παρακολουθήσαμε στο πλαίσιο της έκθεσης Ε3 δεν ήταν κάτι παραπάνω από το video της Sony Press Conference, με ελάχιστες αποκλίσεις και με σχολιασμό από εκπροσώπους της ομάδας ανάπτυξης.



Το νέο game θα παρουσιάσει έναν ανοιχτό κόσμο και στο σενάριο έχουν εμπλακεί και συνεργάτες της Marvel. Ο τίτλος δεν εντάσσεται στο cinematic universe του ήρωα, ωστόσο σίγουρα προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη νέα σειρά εμφανίσεων του χαρακτήρα στο μεγάλο πανί. Η ιστορία φέρνει τον Peter Parker στα 23 του χρόνια και με γνώση των δυνάμεών που του δίνει η στολή εδώ και τουλάχιστον μια 8ετία. Οι άνθρωποι της Insomniac περιέγραψαν τον Spider-Man του παιχνιδιού ως έναν αθλητή που βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του, κάτι που μεταφράζεται από τις δυνατότητες που έχει στη μάχη και στη χρήση της τεχνολογίας και των gadgets του.



Ο ήρωας μπορεί να ταξιδέψει μέσα στην πόλη χρησιμοποιώντας τον κλασικό ιστό του, αλλά και να εξοντώνει εχθρούς και οχήματα με μία σειρά μεθόδων. Όπως είδαμε και στο gameplay trailer της συνέντευξης Τύπου της Sony, ο ήρωας έχει παραδώσει τον Wilson Fisk (aka Kingpin) στην αστυνομία και τα βάζει με μια συμμορία γνωστή και ως “The Demons”. Αφού σώζει τους ανθρώπους του Fisk, εξοντώνει όλα τα μέλη της συμμορίας και φτάνει ως τον βασικό κακό “Mister Negative”, τον οποίο και αντιμετωπίζει στη σκηνή με το ελικόπτερο. Οι άνθρωποι της Insomniac τόνισαν πως οι παίκτες θα έρθουν μπροστά σε μια νέα ιστορία με γνωστούς και άγνωστους χαρακτήρες και ο ήρωας θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί τον ιστό και τις διάφορες παγίδες που μπορεί να στήσει με τα gadgets του για να φτάσει στο τέλος της περιπέτειάς του.



Το extended demo που είδαμε είχε μερικές παραπάνω μάχες σώμα-με-σώμα, αν και το αποτέλεσμα αυτών δεν διέφερε ιδιαίτερα. O Spider-Man χρησιμοποίησε μια σειρά από κινήσεις και τις δυνάμεις του για να αποφύγει κινδύνους, αλλά και για να εκμεταλλευτεί αντικείμενα του περιβάλλοντος, όποτε του δινόταν η σχετική ευκαιρία (και παρουσιαζόταν η σχετική δυνατότητα στην οθόνη με τον κλασικό μηχανισμό του button prompt).



H Insomniac θέλησε να δώσει έναν τόνο blockbusterικής εμπειρίας στο παιχνίδι και κάτι τέτοιο φαίνεται από την αρχή έως και το τέλος του demo που είδαμε. Δυστυχώς δεν μπορούμε να ξέρουμε αν αυτή η αίσθηση θα υπάρχει από την αρχή έως και το τέλος του παιχνιδιού, αφού το δείγμα που είχαμε είναι μικρό. Τα ερωτήματα που μένουν να απαντηθούν είναι πολλά, αλλά έχουμε καιρό καθώς το Spider-Man της Marvel θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 4 το 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Insomniac Games

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*