Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Snake Pass Review

Snake Pass Review
Όταν κάποιος πρέπει να ασχοληθεί με φίδια, ακόμα και σε ψηφιακή μορφή, η φράση "φίδι στον κόρφο σου", είναι πάντοτε επίκαιρη. Γιατί, μπορεί να έχει κάποιος όλη την καλή θέληση να ασχοληθεί με ένα παιχνίδι, κουβαλώντας με θρησκευτική ευλάβεια το PlayStation 4 360 χιλιόμετρα μακριά από το κλεινόν άστυ, μπορεί αντί να πίνει ούζα, τσίπουρα και μπίρες με τους ανάλογους μεζέδες, να δείχνει φιλότιμο και αντ' αυτών να κρατάει στο χέρι του το χειριστήριο και στο τέλος, αντί έστω για ένα ελαφρύ χτύπημα στην πλάτη, να λαβαίνει ένα μεγαλειώδες glitch, κάπου στα μισά της περιπέτειας. Τόσο τραγικό όσο η αδυναμία φόρτωσης του save file. Ακόμα και έπειτα από αρκετές επανεκκινήσεις της κονσόλας, τίποτα δεν άλλαξε και τα πάντα έπρεπε να ξεκινήσουν από το απόλυτο μηδέν. Μάλιστα, χρησιμοποιώντας διαφορετικό save slot. Δεν είναι απαραίτητο ότι το παραπάνω πρόβλημα θα εμφανιστεί σε όλους. Μπορεί απλά η τύχη του γράφοντα να θέλησε να ανταγωνιστεί αυτή του αρχισυντάκτη μας. Όπως και να έχει, πριν αποφασίσετε την οποιαδήποτε αγορά, καλό θα είναι να είστε ενήμεροι για τέτοιες καταστάσεις.


To μυστικό είναι να πας γύρω γύρω.

Προχωρώντας στην ουσία του παιχνιδιού, σε στιλ Batman και Robin, Μπόλεκ και Λόλεκ ή ακόμα και Χοντρού και Λιγνού, το studio ανάπτυξης επέλεξε δίδυμο ηρώων. Η έμπνευση αντλήθηκε από το ζωικό βασίλειο. Συγκεκριμένα, τον πρώτο ανδρικό ρόλο κατέχει ο Noodle, ένα τεράστιο φίδι με αγαθές προθέσεις, αρνούμενο μέρος της φύσης του, μιας και απεχθάνεται την κατανάλωση κρέατος, δηλώνοντας φανατικός χορτοφάγος. Πολύτιμος βοηθός του σε όλην τη διάρκεια του ταξιδιού είναι ο Doodle. Ένα κολιμπρί που αρχικά συστήνεται ως δάσκαλος, δίνοντας στους παίκτες πολύτιμες συμβουλές.
O Noodle είναι ένα τεράστιο φίδι με αγαθές προθέσεις, αρνούμενο μέρος της φύσης του μιας και απεχθάνεται την κατανάλωση κρέατος, δηλώνοντας φανατικός χορτοφάγος.
Ο Noodle όμως είναι αυτός που θα κάνει το ουσιαστικό κομμάτι της δουλειάς. Για κάποιο λόγο, μια μυστηριώδης, σκοτεινή ύπαρξη έχει σφραγίσει όλες τις πόρτες του Haven Tor, σκορπίζοντας τα κλειδιά στα πιο απίθανα σημεία. Άλλοτε στο έδαφος, άλλοτε ψηλότερα και άλλοτε κάτω από το νερό. Ναι, ο Noodle είναι δεινός κολυμβητής και δύτης. Δίχως επιπλέον εξοπλισμό μπορεί να κρατάει την ανάσα του για όση ώρα είναι απαραίτητο, ικανότητα που του δίνει μια θέση στην κατηγορία των αμφίβιων. Έτσι λοιπόν, είτε σας φαίνεται συναρπαστικό, είτε όχι, σκοπός σας είναι η συγκέντρωση των keystones που ξεκλειδώνουν την πύλη κάθε επιπέδου.


Δεινός κολυμβητής.

Από την αρχή ως το τέλος, οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με τους νόμους της φυσικής. Έχετε ή δεν έχετε γνωριστεί με τον θείο Νεύτωνα, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως, ακόμα και όσοι μονίμως αιθεροβατούν, αργά ή γρήγορα θα μάθουν περί της κυρά-βαρύτητας και το πώς αυτή επηρεάζει τις κινήσεις των σωμάτων. Επιπρόσθετα, για να γίνει ακόμα πιο ρεαλιστική η κίνηση του Noodle στο έδαφος, πρέπει να μάθετε να κινείστε κουνώντας το σώμα του δεξιά και αριστερά. Μόνο έτσι θα τον κάνετε να προχωράει γρήγορα. Από εκεί και πέρα, η ανύψωση του κεφαλιού, το τύλιγμα και το σφίξιμο γύρω από μπαμπού και διάφορα αντικείμενα, είναι ικανότητες που αν δεν τις αποκτήσετε δεν θα μπορέσετε να απολαύσετε τις όποιες χαρές του gameplay.
 
Snake Pass Review - Σελίδα 2

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!

Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity