Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ENTERNITY    
        

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Star Wars: Battlefront Review

 • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

  Digital Illusions CE (DICE)

 • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

  EA

 • ΔΙΑΝΟΜΗ

  CD Media

 • PEGI

  12+

 • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
*
Το όνομα Star Wars είναι από μόνο του αρκετό για να προσελκύσει μεγάλο αριθμό επίδοξων αγοραστών οποιουδήποτε προϊόντος φέρει το λογότυπο του saga που δημιούργησε ο George Lucas, το μακρινό 1977. Στο χώρο των video games, τουλάχιστον, οι fans της σειράς μπορούν να είναι ήσυχοι, σε μεγάλο βαθμό, ότι αν κάτι φέρει το όνομα «Star Wars», τότε οι πιθανότητες λένε πως μάλλον θα είναι καλό. Και όχι άδικα, μάλιστα, δεδομένου ότι στο παρελθόν η LucasArts (και όχι μόνο) έχει φροντίσει για ορισμένα από τα ποιοτικότερα adaptations του χώρου, με τίτλους όπως τα Dark Forces, X-Wing vs TIE Fighter, Knights of the Old Republic και φυσικά τη σειρά Battlefront να έρχεται στο νου μέσα σε δευτερόλεπτα. Η τελευταία είναι που βλέπει και την αναγέννησή της στα χέρια της DICE, δεδομένης της εξασφάλισης των δικαιωμάτων της σειράς από την Electronic Arts - και την επερχόμενη κυκλοφορία του νέου κινηματογραφικού επεισοδίου.


Οι Σουηδοί φρόντισαν και με το παραπάνω να δημιουργήσουν έναν απαράμιλλο οπτικοακουστικό τομέα τόσο σε όρους ποιότητας γραφικών/ήχου, όσο και σε όρους πιστότητας στο αρχικό υλικό.

Star Wars: Batttlefront, λοιπόν, και επιστροφή στην περίοδο της επανάστασης (ή αλλιώς Episodes IV-VI), με τη σουηδική ομάδα ανάπτυξης να αναλαμβάνει το δύσκολο έργο όχι μόνο της δημιουργίας ενός τίτλου Star Wars, αλλά και τη συνέχεια/reboot μιας ιδιαίτερα αγαπημένης σειράς. Με το single-player campaign να βρίσκεται εκτός εικόνας, η DICE αποφασίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, μεταφέροντας τους παίκτες σε εμβληματικά πεδία μάχης και αναμετρήσεις 12-40 παικτών. Όσοι περίμεναν μια -οποιασδήποτε μορφής- ιστορία μάλλον θα απογοητευτούν, με κάποιες αποστολές και το tutorial να καλούνται να αναπληρώσουν αυτό το κενό. Αν και δύσκολα θα απασχολήσουν για πάνω από λίγες ώρες, οι συγκεκριμένες αποστολές (και το tutorial) θα εξοικειώσουν τους παίκτες με τους βασικούς μηχανισμούς του Battlefront, προσφέροντας μιας πρώτης τάξεως στάση πριν οι επαναστάτες νιώσουν την οργή της Αυτοκρατορίας (ή και το αντίστροφο, ανάλογα τα γούστα και…το rotation). Αν και πάλι κανείς δεν αισθάνεται έτοιμος να αναλάβει ενεργό δράση, τα Battles και το Survival Mode μπορούν να δώσουν μια ακόμα ευκαιρία εξάσκησης απέναντι στο ΑΙ (ή έναν μόνο αντίπαλο), με τα ονόματα και των δύο να εξηγούν -αναπόφευκτα- τι ακριβώς μπορεί να περιμένει κανείς. Η καρδιά του Star Wars: Battlefront, βέβαια, χτυπάει στο competitive multiplayer, με το Supremacy να είναι ο πιο ισορροπημένος συμβιβασμός ανάμεσα στη φόρμα της DICE και την ιστορία της σειράς. Εδώ, οι δύο ομάδες θα πρέπει να βρουν την ιδανική αναλογία άμυνας/επίθεσης, καταλαμβάνοντας το σημείο ενδιαφέροντος των αντιπάλων και αναγκάζοντάς τους σε υποχώρηση, ταυτόχρονα όμως υπερασπιζόμενοι το δικό τους. Αυτή η αντίστροφη διελκυστίνδα δημιουργεί το ιδανικό σκηνικό για ορισμένες πραγματικά αξιομνημόνευτες σκηνές καταιγιστικής multiplayer δράσης, οι οποίες λαμβάνουν έναν πέρα για πέρα μοναδικό χαρακτήρα με την εμφάνιση ενός εκ των 6 Heroes/Villains.


Η προσοχή που έχει δοθεί στη λεπτομέρεια από πλευράς DICE είναι πέρα για πέρα αξιομνημόνευτη, με την Frostbite στα καλύτερά της να αποδίδει μοντέλα χαρακτήρων, τοποθεσίες και οχήματα βγαλμένα απευθείας από τις ταινίες του Lucas.

Και αυτό γιατί αν η εμβληματική παρουσία του Darth Vader  προκαλεί δέος, όταν κανείς τον αντικρίζει ως rebel στο πεδίο της μάχης τότε το δέος αντικαθίσταται από τον τρόμο. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τον Luke Skywalker (σε αντίθεση ίσως με την παρουσία του στις ταινίες), αφού η παρουσία ενός και μόνο Jedi/Sith Lord είναι αρκετή για να ανατρέψει την ισορροπία της μάχης. Το δίδυμο πατέρα/γιου συμπληρώνουν οι Leia, Han Solo, Palpatine και Boba Fett, ο καθένας με τις δικές του ικανότητες και τη δική του χρησιμότητα, ανάλογα με τη δομή του επιπέδου και το objective που καλείται η εκάστοτε ομάδα να εκπληρώσει. Βέβαια, για όσους τα pick-ups που χαρίζουν την παραπάνω δυνατότητα απλά δεν προσφέρουν αρκετό χρόνο, τα Heroes vs Villains και Hero Hunt έρχονται για να δώσουν τη λύση.
Star Wars: Battlefront, λοιπόν, και επιστροφή στην περίοδο της επανάστασης, με τη σουηδική ομάδα ανάπτυξης να αναλαμβάνει το δύσκολο έργο όχι μόνο της δημιουργίας ενός τίτλου Star Wars, αλλά και τη συνέχεια/reboot μιας ιδιαίτερα αγαπημένης σειράς.
Στο πρώτο, δύο ομάδες των έξι ατόμων, κάθε μία με το πλήρες «σετ» ηρώων, καλούνται να επικρατήσουν σκοτώνοντας τους ήρωες της αντίπαλης ομάδας. Είναι γρήγορο και με ένα βαθμό στρατηγικής, αλλά ουσιαστικά είναι ένα είδος fan service, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που βρίσκουν το λιγότερο συναρπαστική μια τέτοια αναμέτρηση. Το Hero Hunt, από την άλλη, είναι -αν μη τι άλλο- λιγότερο διασκεδαστικό, αφού ένας παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο του Hero/Villain και οι υπόλοιποι καλούνται να τον εξολοθρεύσουν, με αυτόν που δίνει την χαριστική βολή να παίρνει το ρόλο του. Παρά το ενδιαφέρον concept, στην πράξη είναι ένα mode που πέρα από τα ολοφάνερα προβλήματα ισορροπίας που προκύπτουν (όταν βάζει κανείς έναν Jedi απέναντι σε 11 απλούς Stormtroopers σε έναν κλειστό χώρο), πολύ γρήγορα γίνεται ένα παιχνίδι τύχης και όχι στρατηγικής/ικανότητας.


Η DICE έχει καταφέρει να δημιουργήσει έναν τίτλο με εθιστικό, απολαυστικό gameplay.

Η τύχη, από την άλλη, παίζει πολύ μικρότερο ρόλο στο Drop Zone και το Droid Run, όπου και το ζητούμενο είναι η κατάληψη και υπεράσπιση σημείων του χάρτη, με Escape Pods που πέφτουν σε προκαθορισμένα σημεία και τυχαία σειρά στο πρώτο, και Droids που κινούνται ελεύθερα στο χάρτη στο δεύτερο. Όπως και στο Supremacy, έτσι και εδώ η δράση μπορεί πολύ γρήγορα να πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας γύρω από τα σημεία ενδιαφέροντος καθώς αυτά αλλάζουν χέρια. Τέλος, η γκάμα των modes κλείνει με τα Blast και Cargo, ουσιαστικά παραλλαγές των Team Deathmatch και Capture The Flag, και το –αναπάντεχα διασκεδαστικό- Fighter Squadron, με αερομαχίες ανάμεσα σε Empire και Rebel Alliance.
Ή μάλλον…σχεδόν κλείνει, αφού φυσικά υπάρχει και το Walker Assault. Το συγκεκριμένο mode αδιαμφισβήτητα αποτελεί το highlight του Star Wars: Battlefront – και μάλιστα για πολλούς λόγους. Από τη μία έχουμε την αναπαράσταση της μάχης του Hoth, από το “The Empire Strikes Back”, με τους επαναστάτες να προσπαθούν να καθυστερήσουν την αναπόφευκτη καταστροφή της βάσης τους από τα AT-ATs και το συνεπακόλουθο βομβαρδισμό του πλανήτη. Οι fans θα χαρούν όταν συνειδητοποιήσουν ότι το συγκεκριμένο mode είναι διαθέσιμο και στους 4 πλανήτες (Hoth, Tatooine, Endor, Sullust), με τους αμυνόμενους (Rebel Alliance) να προσπαθούν να ενεργοποιήσουν Relay Points και τους επιτιθέμενους (Empire) να τους αποτρέπουν. Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ευτυχώς, μετά το…κομφούζιο της beta, τα πράγματα πλέον γίνονται πολύ πιο ξεκάθαρα όσον αφορά τις συνθήκες επικράτησης της εκάστοτε πλευράς, με τις ομάδες να ακολουθούν συγκεκριμένες στρατηγικές και στην πορεία να τις επανακαθορίζουν κατόπιν προσαρμογής των αντιπάλων σε αυτές.


Tα οχήματα και τα power-ups πλέον αποκτώνται ως pick-ups, κάτι που αποτρέπει φυσικά το spawn-camping και δίνει μια νότα τυχαίας ανακάλυψης.

Ενδιαφέρουσα είναι η προσέγγιση της DICE όσον αφορά στο πώς όλα τα παραπάνω μεταφράζονται σε ουσιαστικό gameplay, αφού εν προκειμένω έχει ακολουθηθεί μια απλοποιημένη φόρμουλα. Αυτό γιατί τα classes πλέον αποτελούν παρελθόν και αντικαθίστανται από ένα σύστημα με unlockable κάρτες, καθώς επίσης και λόγω του γεγονότος ότι και οι δύο πλευρές χρησιμοποιούν blasters ως κύρια μορφή οπλισμού. Οι διαφορές ανάμεσά τους εντοπίζονται στο ρυθμό βολής, το βεληνεκές, το damage output και το πόσο γρήγορα «κρυώνουν», ενώ ως αποτέλεσμα δεν υπάρχει το αντίστοιχο recoil και φυσικά bullet drop. Τέλος, τα οχήματα και τα power-ups πλέον αποκτώνται ως pick-ups, κάτι που αποτρέπει φυσικά το spawn-camping και δίνει μια νότα τυχαίας ανακάλυψης. Είναι σαφές πως όλα τα παραπάνω είναι θέμα ξεκάθαρης κατεύθυνσής την οποία η DICE διάλεξε να ακολουθήσει, αυτή της γρήγορης και «απλούστερης» δράσης. Και όπως αποδεικνύεται, πολύ ορθά, αφού τελικά αυτή η απλοποίηση λειτουργεί θετικά στην όλη εμπειρία. Η πρόσβαση στη δράση είναι γρηγορότερη, ο χειρισμός είναι αμεσότερος και η επίτευξη θεαματικών plays ευκολότερη, συνθέτωντας ένα πέρα για πέρα απολαυστικό σύνολο.
Ενδιαφέρουσα είναι η προσέγγιση της DICE όσον αφορά στο πώς όλα τα παραπάνω μεταφράζονται σε ουσιαστικό gameplay, αφού εν προκειμένω έχει ακολουθηθεί μια απλοποιημένη φόρμουλα.
Από τους βασικούς μηχανισμούς gameplay μέχρι τα «συμπληρωματικά» του στοιχεία, ο τίτλος αποπνέει την αίσθηση ότι οι επιλογές που έχουν γίνει δικαιώνουν την ομάδα ανάπτυξης – δεδομένου επίσης ότι μιλάμε και για ένα «Star Wars», με τις αναπόφευκτες συμβάσεις που γίνονται ως εκ τούτου (βλ. Blasters και έλλειψη recoil, bullet drop κλπ). Γι’ αυτό που μπορεί πάντως κανείς να είναι σίγουρος είναι ότι οι Σουηδοί φρόντισαν και με το παραπάνω να δημιουργήσουν έναν απαράμιλλο οπτικοακουστικό τομέα. Τόσο σε όρους ποιότητας γραφικών/ήχου, όσο και σε όρους πιστότητας στο αρχικό υλικό. Το Star Wars: Battlefront είναι μια από εκείνες τις περιπτώσεις που «Θα πρέπει να το ζήσεις για να το πιστέψεις». Η προσοχή που έχει δοθεί στη λεπτομέρεια από πλευράς DICE είναι πέρα για πέρα αξιομνημόνευτη, με την Frostbite στα καλύτερά της να αποδίδει μοντέλα χαρακτήρων, τοποθεσίες και οχήματα βγαλμένα απευθείας από τις ταινίες του Lucas. Οι συνθέσεις του John Williams δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, ενώ εξαιρετικής πιστότητας και ποιότητας είναι φυσικά και ηχητικά εφέ και voiceovers, με μοναδική ίσως (και απογοητευτική) εξαίρεση την ερμηνεία του Darth Vader.


Το Walker Assault αδιαμφισβήτητα αποτελεί το highlight του Star Wars: Battlefront - και μάλιστα για πολλούς λόγους.

Είναι όμως όλα ρόδινα σε αυτόν τον γαλαξία, πολύ, πολύ μακριά; Σίγουρα όχι. Αυτό που πολύ γρήγορα γίνεται αντιληπτό μετά τις πρώτες ώρες ενασχόλησης με τον τίτλο είναι η έλλειψη περιεχομένου. Χάρτες, οχήματα, χαρακτήρες, σχεδόν κάθε πτυχή του Star Wars: Battlefront «φωνάζει» πως θα μπορούσε σίγουρα να προσφέρει πολλά περισσότερα. Όσο διασκεδαστικές και αν είναι οι μάχες, η έλλειψη εναλλαγής σκηνικού σε κάποια φάση γίνεται κουραστική, ενώ σίγουρα υπάρχει χώρος και για περισσότερους χαρακτήρες και οχήματα. Κάτι αντίστοιχο θα μπορούσε να ειπωθεί και για το σύστημα προόδου που ακολουθείται με το ξεκλείδωμα των Star Cards, αφού ο αριθμός και το ποιόν αυτών πρακτικά αφαιρούν κάποια ουσιαστική χρησιμότητα από το μεγαλύτερο κομμάτι του leveling. Ζημιώνει τον τίτλο; Μακροπρόθεσμα ναι. Κυρίως γιατί, κατά τα άλλα, σε όλη του την απλότητα, η DICE έχει καταφέρει να δημιουργήσει έναν τίτλο με εθιστικό, απολαυστικό gameplay, με προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια και έναν «παράδεισο» των fans της σειράς. Ακόμα και όσοι δεν είναι φίλοι του κινηματογραφικού saga, όμως, στο Star Wars: Battlefront θα βρουν αρκετά στοιχεία που θα τους κάνουν να επιστρέφουν στη μάχη ξανά και ξανά. Η πληθώρα των modes και η καταιγιστική δράση είναι δύο στοιχεία που από μόνα τους αρκούν για να καταστήσουν το Battlefront ένα από τα πιο συναρπαστικά shooters των τελευταίων ετών.Τα Jedi trials, επομένως, εκπληρώθηκαν με επιτυχία από πλευράς DICE - αν και μετά βίας. Και αυτό γιατί είναι κρίμα ένα τέτοιο αποτέλεσμα να μην έχει και το αντίστοιχο περιεχόμενο που θα το υποστηρίζει.


 

7

ENTERNITY SCORE
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ opencritic.com
ΘΕΤΙΚΑ
 • Οπτικοακουστικός τομέας
 • Συναρπαστική, απολαυστική δράση
 • Πιστότητα στο αρχικό υλικό
ΑΡΝΗΤΙΚΑ
 • Θέματα balancing
 • Έλλειψη περιεχομένου
Διαβάστε πρώτοι όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook και στο Twitter
20 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • vonzuchter
  • πανω κατω τα ιδια παραπονα και απο τους reviewers παγκοσμια και απο τους απλους χρηστες στα user critics και στο μετακριτικ.... Απελπιστικα λιγο υλικο για να γινει το αρμεγμα μεσω dlc και εντελως unbalanced οι heroes με 1-2 να μη τους παιζει σχεδον κανεις εθελοντικα γιατι ειναι για τα μπαζα και τον μπομπα φετ να ειναι σαρωτικος και εντελως overpowered. Παντως απο αποψη γραφικων και ηχου ειναι αριστουργημα

  • pankar94
  • Μονο τα γραφικα αξιζουν και τα ηχιτικα εφε.Ποιος να το πιστευε οτι 10 χρονια θα κυκλοφορουσε παιχνιδι battlefront που θα ειχε λιγοτερο content σε χαρτες,ηρωες και χωρις space battles απο το προηγουμενο.Πραγματικα ειναι τραγικο.

  • winters
  • Για όσους το παίζουν, το 5.1 σπέρνει.

  • diver_gr
  • Κρίμα γιατί παρόλο που είναι μόνο online έχει πολύ λίγο υλικό ενώ η τιμή είναι κανονικά full Price παρόλο που δεν έχει Single....

  • Geovra
  • 2thepoint το κειμενο διαφωνω με την βαθμολογια κατηγορηματικα....

  • mazos
  • Δεν ξερω για τις βαθμολογιες..αλλα εγω θελω να το παρω!

  • yaponvezos
  • @Geovra

   Ρίξε shameless plug για το fanboy review. Στη θέση σου δεν θα έχανα ευκαιρία. :ρ

   Seriously though. Why?

  • Geovra
  • @Yaponvezos Χωρια fanboyλικι κλπ νομιζω οτι εχουν δωθει μεγαλυτερες βαθμολογιες σε παιχνιδια που δεν τα αξιζαν πχ The order....αν πουμε οτι ηταν 6-8 ωρες campaign based παιχνιδι και μετα τιποτα..... Αρτια φτιαγμενο δε λεω (αναμενει στο shopping list) αλλα μεχρι εκει.

   Στα cons του Battlefront οτι δεν εχει περιεχομενο διαφωνω....νομιζω οτι εχει σε ικανοποιητικο βαθμο συμπεριλαμβανοντας το free dlc Battle Of Jaaku (νεο mode και χαρτες στα ηδη υπαρχοντα modes) που δεν ειχε κυκλοφορησει οταν προφανως εγραφε το review ο Κωστας....αλλα και ο υπολοιπος πλανητης.

   Εννοειται οτι το δεν-ξερω-τι-εχει-το-πανακριβο-season-pass-και-ποτε-θα-βγει ειναι φαουλ μεγιστο αλλα σαν παιχνιδι ειναι αυτο που πρεπει και τεχνικα και σαν πιου πιου.

   Δεν ειναι τελειο (σαφεστατα) αλλα οχι μετριο προς κακο.... με την "ελληνικη" αναγνωση της βαθμολογιας (Θα μου πεις οτι κραξαν για 8αρι για αυτο γραφω περι ελληνικης :) )

   Σαν οδηγο για κριτηριο του παιχνιδιου εχω το"ηθελαν να αποδωσουν οσο καλυτερα γινεται την ατμοσφαιρα του να εισαι σε μαχες Star Wars ειτε στον Hoth ειτε στον Endor κλπ...για μενα το καταφεραν σχεδον αριστα ...και λειτουργει απροβληματιστα σαν τιτλος (πλεον εχει γινει κανονας να μην δουλευουν τα παιχνιδια στο launch)

   Απο κει και περα αν τα κριτηρια μου τεινουν στο fanboy-ισμο και χανω την ουσια γραψε λαθος...its only piou piou after all :)
   Υπαρχουν σημαντικοτερα πραγματα να διαφωνησει κανεις....κοινως το ps4 ειναι καλυτερο απο το xbox1 αλλα και οι 2 θα τον drink απο το ΝΧ που ερχεται και το Pc θα κανει emulation και στους 3 !!!

   Υγ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ??? :)

  • env0y
  • Αυτό το παιχνίδι θα τσιμπήσει 10άρη μόλις μαζευτούν αρκετά DLC σε GOTY edition

  • yaponvezos
  • @Geovra

   Στο The Order πάντως βάλαμε 6 (σε αυτό το "μαγαζί" τουλάχιστον :ρ). Με δεδομένο πως εμείς το 7 το έχουμε ως "πολύ καλό", το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είδε το παιχνίδι ο Καλκάνης ως μέτριο προς κακό. Καταλαβαίνω τα περί ελληνικής ανάγνωσης της βαθμολογίας (*sigh - χρόνιο το πρόβλημα) αλλά δεν γίνεται να βαθμολογούμε με τη σκέψη ότι στην Ελλάδα πιο εύκολα ακυρώνεται η σημασία μιας κλίμακας από το 1 μέχρι το 10 παρά μια λανθασμένη βαθμολογία. Γιατί αν το κάνουμε απλά θα πάνε όλες οι βαθμολογίες προς τα πάνω και θα ξεχωρίζει πιο δύσκολα ένας πραγματικά ιδιαίτερος τίτλος. Οπότε χρεωνόμαστε την εντύπωση που λες μεν, έχουμε την απλή αριθμητική με το μέρος μας δε.

   Ξέρω ότι τα ξέρεις αυτά. Απλά. Κουβέντα να γίνεται πες.

   ΕΠΙΣΗΣ ΡΙΞΕ ΤΟ SHAMELESS PLUG. ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΑΣΑ/ASSIST ΣΤΑΜΑΤΑΩ!

  • Geovra
  • @yaponvezos Σορυ για το The order ...my mistake Αναιρω :) Μακαρι το 7 στο "εμεις", να το αντιλαμβανοταν και ο περισσοτερος κοσμος ετσι (αν ειναι να μιλαμε για νουμερα). Περισσοτερο για αυτο διαφωνω σαν βαθμολογια γιατι δεν "ανααγνωριζεται" ετσι οπως ειπες απο το ευρυ κοινο...που δεν θα εχει διαβασει το κειμενο...και θα εχει μεινει στα angry reviews ....και θα του αρεσει το Star Trek...η ο Χριστοφορος :)

   και για να συνεχισω το shameless plug #ΜΟΝΟ STAR WARS reeeeeee Die Feelgood die :)

  • Geovra
  • Περι order κολλησα ελεω editors choice (για το οποιο συμφωνω)

  • periklis
  • ρε παιδια.........εμενα παντως το τρέιλερ της ταινίας....δειχνει πολυ ενδιαφέρον!
   (ακυρο) το ξέρο οτι δε κολάει με το θέμα....χοαχοαοχαοχα

  • Spartan343
  • To the point το review, συμφωνώ με τον Κωνσταντίνο, αν και πιστεύω ότι μισή με μια μονάδα πάνω την τσίμπαγε το game άνετα. Το θέμα του περιεχομένου είναι ιδιαίτερα σημαντικό, διότι εδώ ανεβαίνει σχεδόν διπλάσια τιμή το παιχνίδι για να το παίξεις όπως πρέπει

  • LIONHEART
  • Όσο και αν θέλω να το κράξω λόγω έλλειψης single campaign, δυστυχώς το λέει το όνομα του είναι Battlefront άρα τονίζει τον παράγοντα της μάχης , multiplayer καταστάσεις μου αρέσουν αλλά δυστυχώς πια τα έχω βαρεθεί…..

  • platonxii
  • Όπως έχει στηθεί από τις EA και DICE το όλο σκηνικό περί season pass και έξτρα επιπέδων/modes, εγώ θα του έβαζα ακόμα μικρότερη βαθμολογία. Και φυσικά δεν θα το αγοράσω και ας λιώνω μέσα μου... Γιατί η δουλειά της DICE είναι εκπληκτική, όμως αν δεν τιμωρήσουμε αυτές τις τακτικές με την τσέπη μας (μόνο έτσι μπορούμε) δεν θα βάλουν μυαλό ποτέ. Όσο ουτοπικό και αν ακούγεται αυτό βέβαια.

   Έβλεπα video από το επίπεδο του Hoth και ένιωθα ότι είμαι μέσα στην ταινία. Αυτό που έχει καταφέρει η DICE στον τεχνικό τομέα είναι ανεπανάληπτο και είναι πολύ κρίμα, γενικά για μια τέτοιου βεληνεκούς προσπάθεια (και αποτέλεσμα) να χαντακώνεται από την δίψα τους για περισσότερα φράγκα. Βγάλτο πλήρες αν είσαι μάγκας (τέσσερις χάρτες, έλεος), κάτσε δούλεψε μετά τη κυκλοφορία σε νέους χάρτες και modes και του χρόνου βγάλε ένα DLC ( ή δύο ή τρία) τούμπανο, με όλες τις μάχες από την παλιά τριλογία, τους "παλιούς" stormtroopers, όπως αποδεικνύεις ότι μπορείς να καταφέρεις. Τότε θα κερδίσεις το δικό μου πορτοφόλι.

   Οι MS εν τέλει που δίνουν ότι έχουν και δεν έχουν, ΔΩΡΕΑΝ, στο multi του Halo 5 για να καλύψουν την πατάτα των microtransactions είναι βλάκες;

  • goalzila
  • @platonxii Και η EA μετά το αρχικό κράξιμο έβγαλε ανακοίνωση ότι θα δωθουν και άλλα free dlc εκτός του battle of jakku ,κάτι που δεν είχε αναφερθεί καθόλου πριν τη κυκλοφορία του παιχνιδιού νομίζω....
   Το βασικό μου πρόβλημα εμένα είναι ότι στη προσπάθεια να ισορροπήσουν το walker assault μετά τη beta και τις συνεχείς νίκες των imperials το έχουν τελικά γυρίσει τούμπα και π.χ στον endor δε παίζει να χάσουν οι rebels ειδικά με ένα AT-AT...

  • pankar94
  • Αν το εβλεπε αυτο το παιχνιδι ο Darth Vader θα ελεγε στην EA."I find your lack of content disturbing".

  • maniacislander
  • αξιζει τρελα ..το επαιζα παλια στο ps2 ...θεικο!

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!