Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Yoshi’s Woolly World Review

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Good-Feel

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
*
“Welcome, it’s time to face my magic”

Για όσους δεν γνωρίζουν σε ποιον ανήκει η συγκεκριμένη φράση, η απάντηση βρίσκεται στο πρόσωπο ενός από τους χαρακτήρες της Nintendo από το στρατόπεδο των κακών «παιδιών» και δεν είναι άλλος από το δόλιο μάγο Kamek, κηδεμόνα του Bowser -πολλοί λένε ότι ίσως είναι πατριός του- και προστάτη του Bowser Junior. Ο Kamek έχει φτάσει στην κορυφή της ιεραρχίας των Koopa και όσο περνάνε τα χρόνια, όντας διψασμένος για εξουσία και δύναμη, αντί να σκέφτεται σιγά σιγά πώς θα βγει στη σύνταξη, γίνεται συνεχώς πιο κακός, ταλαιπωρώντας όσο το δυνατό περισσότερο τον Yoshi και τους συγγενείς του. Αυτήν τη φορά είχε τη φαεινή ιδέα να επισκεφτεί το Craft Island, ένα νησί όπου τα πάντα, περιβάλλον και χαρακτήρες, είναι φτιαγμένα από μαλλί, βαμβάκι, υφάσματα και κλωστές και αποτελεί κατοικία των Woolly Yoshi. Μέσα στην παράνοιά του, του καρφώθηκε στο μυαλό να ξηλώσει στην κυριολεξία όλους τους κατοίκους, μετατρέποντάς τους σε κουβάρια (Wonder Wools), πέντε για κάθε κάτοικο, και να τα σκορπίσει σε όλα τα μήκη και πλάτη του ορίζοντα. Μόνο δύο μάλλινοι Yoshi ξεφεύγουν από τον Kamek και βάζουν σκοπό να ανακτήσουν όλα τα κομμάτια των συντρόφων τους, να τους πλέξουν εκ νέου και να τους επαναφέρουν στην αρχική τους κατάσταση.

Yoshi’s Woolly World Image 01
Άκρως επικίνδυνοι Shy Guys οπλισμένοι με βόμβες
Άκρως επικίνδυνοι Shy Guys οπλισμένοι με βόμβες

Το παιχνίδι είναι χωρισμένο σε έξι κόσμους με τον καθένα να αποτελείται από οκτώ διαφορετικά επίπεδα. Δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι Nintendo είναι αυτή και οι συνήθειες δεν παραμερίζονται εύκολα. Οπότε στο τέλος, εφόσον όμως έχετε κοπιάσει, ο αριθμός των επιπέδων μπορεί να μην ταυτίζεται με το αποτέλεσμα της πράξης 6x8. Δύο bosses αναμένουν τους παίκτες σε κάθε κόσμο, ένα στο τέταρτο και ένα στο όγδοο επίπεδο με τις αντίστοιχες μάχες να ακολουθούν το γνωστό μοτίβο των τριών χτυπημάτων. Κάθε επίπεδο με τη σειρά του είναι χωρισμένο σε τμήματα και σε κάθε check-point ο πράσινος οδοιπόρος ανταμείβεται με λίγες καρδιές ενέργειας. Μπορεί να πρόκειται για παιχνίδι, όμως το ταξίδι δεν περνάει μονάχα από καταπράσινα μάλλινα λιβάδια, καταγάλανους υφασμάτινους ουρανούς και θάλασσες στις οποίες θέλουμε να βουτήξουμε και να μη βγούμε ποτέ, απολαμβάνοντας τις “απλωτές” μας μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Υπάρχουν και μέρη που δεν τα βλέπει ο ήλιος, όπως μπουντρούμια στα έγκατα της γης, ηφαίστεια που εκτοξεύουν πίδακες λάβας, πύρινα μονοπάτια που λιώνουν οποιονδήποτε τολμήσει να πατήσει σε αυτά το πόδι τους, γλιστεροί πάγοι στους οποίους η διατήρηση ισορροπίας είναι αδύνατη και φέρνουν τον πρωταγωνιστή στο κενό προτού καλά καλά καταλάβει τι συμβαίνει και πολλά άλλα.
Ο Kamek, όσο περνάνε τα χρόνια, αντί να σκέφτεται σιγά σιγά πώς θα βγει στη σύνταξη, γίνεται συνεχώς πιο κακός, ταλαιπωρώντας όσο το δυνατό περισσότερο το Yoshi και τους συγγενείς του.
Για να μπορέσει ο Yoshi να φτάσει στον προορισμό του και να ελευθερώσει όλους τους κατοίκους του Craft Island, θα πρέπει να ξεπεράσει και τα εμπόδια που θέτουν οι υποτακτικοί του Kamek. Αυτοί σε αρκετές περιπτώσεις είναι οπλισμένοι με αντικείμενα που ταιριάζουν με το στιλ του παιχνιδιού, όπως βελονάκια πλεξίματος, κουμπιά που εκτοξεύουν με δύναμη αλλά και πανίσχυρες βόμβες. Ακόμα και οι θεοί της ελληνικής μυθολογίας έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους στον Kamek, κάνοντας τον ήρωα άλλες φορές να παλεύει, ως άλλος Οδυσσέας, με τα κύματα που προκαλεί ο Ποσειδώνας και άλλες με τους ανέμους που σκόρπισε ο Αίολος ανοίγοντας τον ασκό του. Όλα αυτά, όμορφα και άσχημα, συνοδεύονται από ορισμένες πολύ έξυπνες ιδέες της ομάδας ανάπτυξης που θα βοηθήσουν τον Yoshi να συνεχίσει με επιτυχία τη διαδρομή του όπως μάλλινοι φιόγκοι που ξετυλίγονται και αποκαλύπτουν διαδρομές, μαξιλάρια του συμπιέζονται και ταυτόχρονα εμφανίζονται καλά κρυμμένα μυστικά, σωλήνες, σκαλοπάτια και δέματα που ο πρωταγωνιστής θα πρέπει πρώτα να βρει τρόπο να τα υφάνει και πολλά άλλα.

Yoshi’s Woolly World Image 02

Για όσους δεν έχουν στο παρελθόν συστηθεί μαζί του, το βασικό εργαλείο/όπλο του Yoshi είναι η τεράστια γλώσσα, η οποία τον βοηθάει να καταβροχθίζει τα πάντα. Έτσι λοιπόν έχει τη δυνατότητα όχι μόνο να ξηλώνει όσα στοιχεία του περιβάλλοντος του επιτρέπεται αλλά και να αρπάζει τους αντιπάλους και τους καταβροχθίζει αμάσητους. Στη συνέχεια, είτε τους εκτοξεύει εναντίον άλλων, είτε τους μετατρέπει σε μάλλινα κουβάρια, σε αντίθεση με άλλους τίτλους όπου ο πράσινος συμπαθής ήρωας τους μεταμορφώνει σε αυγά. Αυτά μπορεί είτε να τα πετάξει με δύναμη εναντίον οποιουδήποτε, είτε να χτυπήσει διάφορα αιωρούμενα κουτιά που κρύβουν πολλά και διάφορα καλούδια. Μάλιστα για πρώτη φορά μπορεί, για μικρό χρονικό διάστημα, να εγκλωβίζει με το μαλλί τα piranha plants και στη συνέχεια, πατώντας απλά πάνω τους, να τα θέτει οριστικά νοκ-άουτ. Επιπλέον, η δύναμη με την οποία, σαν σφυρί, μπορεί να προσγειώνεται πάνω στους αντιπάλους είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στα boss fights. Last but not least, όπως λένε και οι ομιλούντες την αγγλική, μια ικανότητα- σήμα κατατεθέν του Yoshi είναι το παρατεταμένο άλμα του. Με αυτό θα μπορέσει να φτάσει σε σημεία τα οποία άλλοι απλά θα κοιτούσαν, έχοντας στρέψει ψηλά το κεφάλι και θα αποτελέσει έναν από τους βασικούς παράγοντες που θα διευκολύνουν τις περιπέτειές του.

Yoshi’s Woolly World Image 03
Ο Yoshi δεν φοβάται κανέναν
Ο Yoshi δεν φοβάται κανέναν

Το gameplay ξεπερνάει με μεγάλη επιτυχία τα όρια των κλασικών platformers και δεν έχει ως κύρια χαρακτηριστικά την εξολόθρευση των περισσότερων αντιπάλων και την εύρεση της εξόδου. Πέραν των ικανοτήτων των παικτών, έχει δοθεί έμφαση  στην παρατηρητικότητα, την επιμονή και την εξερεύνηση. Μάλιστα, βασικός στόχος είναι η συγκέντρωση όλων των Wonder Wools για την αναδημιουργία ακόμα και του τελευταίοι κατοίκου του Craft Island. Από την άλλη, για να διευκολυνθούν όλα τα παραπάνω, ο χρόνος δεν αποτελεί εχθρό των παικτών και παράγοντα πίεσης. Αυτός θα απασχολήσει τους παίκτες μονάχα σε ορισμένα bonus sublevels, όπου ο Yoshi καλείται να συλλέξει το συντομότερο δυνατό όσο πιο πολλά φρούτα και πολύτιμα πετράδια μπορεί. Σε αυτά, ο Yoshi αλλάζει μορφή. Άλλοτε γίνεται γίγαντας που σαρώνει τα πάντα στο διάβα του, μοτοσικλέτα  που γκαζώνει σπέρνοντας τον τρόμο στη μάλλινη άσφαλτο, γοργόνα που κολυμπάει όλο στιλ και χάρη, αεροπλάνο που σκίζει τους αιθέρες και διάφορα άλλα που θα ανακαλύψουν όλοι όσοι αποφασίσουν να αγοράσουν το παιχνίδι. Όταν αρχίσουν τα δύσκολα, υπάρχουν πολλοί δίοδοι για να ξαλαφρώσει ο Yoshi από το Σταυρό του Μαρτυρίου. Ναι μεν, όπως συνήθως συμβαίνει στα platformers της Nintendo δεν υπάρχουν επίπεδα δυσκολίας όμως στην περίπτωση του Woolly World, πέραν του Classic Mode υπάρχει το Mellow Mode. Εκεί ο Yoshi αποκτάει φτερά και μπορεί να φτάνει από τη μια άκρη της διαδρομής στην άλλη πετώντας, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο να χάσει και να ξεκινήσει την πορεία του από το τελευταίο checkpoint. Πέρα από αυτό υπάρχουν τα power badges. Δεν είναι άλλα από ειδικές δυνάμεις που αφήνει κληρονομιά το κάθε boss που πάει να συναντήσει τον πλάστη του. Ο Yoshi χρησιμοποιεί κάθε φορά μία εξ αυτών, αφού πρώτα πληρώσει το αντίστοιχο αντίτιμο. Όσοι έχουν την απορία για το πού βρίσκει τα χρήματα, η απάντηση βρίσκεται στα πολύτιμα πετράδια που αναφέρθηκαν παραπάνω και παίζουν το ρόλο της in-game νομισματικής μονάδας. Επίσης, ανά τακτά χρονικά διαστήματα και σε μια προσπάθεια ο πρωταγωνιστής να βάλει το χέρι στην τσέπη, το παιχνίδι διαφημίζει τα power badges, προσφέροντας τη δωρεάν χρήση τους για περιορισμένο χρονικό διάστημα.
Μιας και οι μάλλινοι Yoshi που σώθηκαν ήταν δύο, ο τίτλος προσφέρει τη δυνατότητα για local co-op δύο παικτών. Αυτό, πέραν του ότι κάνει ακόμα μεγαλύτερη τη διασκέδαση, διευκολύνει κατά πολύ την επίτευξη των διαφόρων στόχων, καθώς ο ένας Yoshi μπορεί να καταπίνει τον άλλο και να τον εκτοξεύει στα υψηλότερα σημεία κάθε επιπέδου. Για τον ίδιο λόγο μπορεί ο ένας να πηδάει στην πλάτη του άλλου σαν σε βατήρα και βεβαίως ο ένας καλύπτει τα νώτα του άλλου από τις επιθέσεις των εχθρών. Πάντως τα όρια της συνεργασίας δεν σταματάνε στο local co-op με κάποιον φίλο. Μια ακόμα πρωτότυπη ιδέα της ομάδας ανάπτυξης ακούει στο όνομα Poochy, το σκυλάκι του παιχνιδιού, που, σε αρκετές περιπτώσεις, θα κληθεί να προσφέρει στον Yoshi τις πολύτιμες υπηρεσίες του, με βασική ικανότητα να χώνεται σε σημεία με πολύ χαμηλό ύψος για να πιάσει κάποιο κουβάρι ή κάποιο κλειδί.

Yoshi’s Woolly World Image 04

Στο κομμάτι του χειρισμού, οι παίκτες δεν αναμένεται να συναντήσουν δυσκολίες και η Nintendo έχει κάνει τα πάντα για να διευκολύνει τη ζωή όλων. Όσοι απεχθάνονται το Wii U GamePad μπορούν να το αφήσουν στην άκρη και να χρησιμοποιήσουν Wii Remote, Wii Classic Controller Pro σε συνδυασμό με Wii Remote ή, ακόμα καλύτερα, Wii U Pro Controller. Ναι μεν χρειάζεται κάποια εξοικείωση με τους μηχανισμούς του gameplay, ιδιαίτερα αν κάποιος δεν έχει στο παρελθόν ασχοληθεί με άλλο παιχνίδι του Yoshi, όμως σιγά σιγά, οι παίκτες θα μάθουν τα πάντα. Αυτό χάρη στα απαραίτητα hints που υπάρχουν στα αρχικά επίπεδα και βοηθούν τους πάντες να μάθουν τι μπορεί να κάνει ο Yoshi. Στον τεχνικό τομέα το παιχνίδι αριστεύει και εντάσσεται απόλυτα στη φιλοσοφία της Nintendo να προσφέρει, από day-one, bug free τίτλους.
Βασικός σκοπός είναι η συγκέντρωση όλων των κουβαριών για την αναδημιουργία ακόμα και του τελευταίου κατοίκου του Craft Island.
Όσο και αν προσπαθήσει κανείς, δεν θα βρει το παραμικρό ψεγάδι. Τα γραφικά πείθουν ότι έχουμε βυθιστεί πραγματικά σε έναν κόσμο δημιουργημένο από μαλλί και κλωστές. Η Good-Feel, δικαιώνοντας το όνομά της, κατόρθωσε να αποδώσει πιστά, οπτικά, την αίσθηση ενός τέτοιου κόσμου. Ακόμα και φερμουάρ έχουν χρησιμοποιηθεί σε πολλά σημεία με τα οποία ανοίγουν οι πόρτες. Το soundtrack και, περισσότερο από όλα τα μουσικά κομμάτια, το κεντρικό theme είναι επίσης καταπληκτικό. Ταυτόχρονα νοσταλγικό και μοντέρνο, γαλήνιο και ανατρεπτικό, χαρούμενο και θλιμμένο, θα θυμίσει σε πολλούς τα παιδικά τους χρόνια. Ο γράφων επέστρεψε στην παιδική του ηλικία, στις αρχές της δεκαετίας του ‘80 και στο μυαλό του ήρθε ο «Κήπος με τα αγάλματα», η πρώτη σειρά για παιδιά της ελληνικής τηλεόρασης, και το «Βαλς των χαμένων ονείρων», μόνο που τώρα ο Yoshi καλείται όχι να θρηνήσει, μα να επαναφέρει στη ζωή τα όνειρα των κατοίκων του Craft Island.

Yoshi’s Woolly World Image 05
Περπατώντας στα σύννεφα
Περπατώντας στα σύννεφα

Τα amiibo δηλώνουν παρόντα και δίνουν έναν ξεχωριστό τόνο σε έναν ακόμα τίτλος της Nintendo. Υποστηρίζονται οι περισσότερες από τις φιγούρες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, ενώ ανήμερα της κυκλοφορίας του Woolly World φτάνουν στα ράφια των καταστημάτων τα μάλλινα amiibo του Yoshi. Τοποθετώντας ένα μάλλινο amiibo στο NFC reader του Wii U GamePad, ξεκινάει αυτομάτως το Double Yoshi Mode. Στο παιχνίδι εισάγεται ο Yoshi στο χρώμα του amiibo και οι παίκτες ελέγχουν ταυτόχρονα δύο χαρακτήρες, έχοντας τη δυνατότητα να κάνουν όσα αναφέρθηκαν παραπάνω για το local co-op mode. Από την άλλη, τοποθετώντας στο reader οποιοδήποτε άλλο amiibo, o Yoshi αλλάζει στολή και ντύνεται με τρόπο που μοιάζει στον χαρακτήρα που μόλις σκανάρισε. Σαν να είναι χαμαιλέοντας, η στολή του παίρνει τα χρώματα του Bowser, του Mario, του Ganondorf, του Little Mac, ακόμα και των Inkling Boy και Inkling Girl.

Yoshi’s Woolly World Image 06

Αν θέλει τώρα κάποιος να βρει σώνει και καλά αρνητικά στοιχεία να προσάψει, ένα είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει checkpoint έξω από το δωμάτιο κάθε boss, οπότε αν κάποιος χάσει, θα πρέπει να διανύσει από την αρχή κάθε φορά το τελευταίο τμήμα κάθε επιπέδου. Το δεύτερο έχει να κάνει με την θεματική συνοχή των κόσμων που σε ελάχιστες περιπτώσεις δεν υπάρχει. Δεν είναι δυνατό για παράδειγμα, σε έναν κόσμο που χαρακτηριστικό του είναι το κρύο και το χιόνι, στη μία πίστα οι παίκτες να γλιστράνε στον πάγο και στην άλλη να πετάνε πάνω από τα σύννεφα, καθισμένοι σε μαγικά χαλιά, υπό τους ήχους ανατολίτικης μουσικής. Βεβαίως, ειδικά το δεύτερο θέμα έχει να κάνει καθαρά με λόγους αισθητικής και σε καμία περίπτωση, όπως συμβαίνει και με το πρώτο, δεν επηρεάζει, παρά ελάχιστα, την συνολικά θαυμάσια εικόνα του παιχνιδιού και το καταπληκτικό gameplay. Τέλος, χαρακτηριστικά όπως η δυνατότητα αναπαραγωγής των μουσικών κομματιών του τίτλου και η προβολή των πορτρέτων των εχθρών, η παράγκα του Yoshi όπου βρίσκουν καταφύγιο όσοι κάτοικοι του Craft Island ξεφεύγουν από τα νύχια του Kamek, το ψηφιακό manual και οι στάμπες που συλλέγουν οι παίκτες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και μπορούν να τις κάνουν post στο Miiverse, ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο τον τίτλο, από άποψη αισθητικής και πληροφοριών.



Όσοι αποφασίσουν να αγοράσουν το Yoshi’s Woolly World δεν θα προσθέσουν απλά στη βιβλιοθήκη τους το νεότερο platformer της Nintendo, αλλά ένα εκπληκτικό παιχνίδι που θα τους χαρίσει πολλές ώρες διασκέδασης. Τα επίπεδα είναι «χορταστικά», χωρίς να κουράζουν λόγω διάρκειας και ο σχεδιασμός τους είναι ευφάνταστος. Η ποικιλία εχθρών, εμποδίων και παγίδων είναι ένας από τους πυλώνες του σχεδιασμού του παιχνιδιού και η ομάδα ανάπτυξης έχει επιστρατεύσει θεούς και δαίμονες για να ανακόψει την πορεία των παικτών. Όλα τα μυστικά είναι πολύ καλά κρυμμένα και μόνο όσοι έχουν την απαραίτητη θέληση και επιμονή θα καταφέρουν τελικά να ελευθερώσουν όλους τους κατοίκους του Craft Island και να συγκεντρώσουν όλα τα collectibles.
Τα γραφικά ας κάνουν να νομίζουμε ότι έχουμε βυθιστεί πραγματικά σε έναν κόσμο δημιουργημένο από μαλλί, ύφασμα, βαμβάκι και κλωστές.
Για το λόγο αυτό, μέχρι οι παίκτες να καταλάβουν τον τρόπο σκέψης των developers, όλο και κάτι θα διαφεύγει της προσοχής τους, όλο και κάποιο σημείο θα παραμένει ανεξερεύνητο, συνεπώς το replayability βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ακόμα, το gameplay είναι απόλυτα ισορροπημένο, από την άποψη ότι είναι δύσκολη είτε η επιβίωση, είτε η εύρεση των Wonder Wools, ανάλογα με την προσέγγιση του παίκτη. Επίσης, η δυνατότητα διαχείρισης του βαθμού πρόκλησης του παιχνιδιού συγκαταλέγεται στα θετικά χαρακτηριστικά του Woolly World. Οι έμπειροι παίκτες θα αρνηθούν να καταφύγουν σε οποιαδήποτε βοήθεια, όπως οι λεγόμενοι casual gamers και οι νεότεροι ηλικιακά θα συνδυάσουν όσα προσφέρουν τα badges και το Mellow Mode φέρνοντας το επίπεδο δυσκολίας στα μέτρα τους. Κατ’ αυτό τον τρόπο ο τίτλος γίνεται προσιτός σε όλους και κανείς δεν θα παραπονεθεί ότι δεν έλαβε το μερίδιό του από τη χαρά του παιχνιδιού.


 
EDITOR’S CHOICE

9.5

ENTERNITY SCORE
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ opencritic.com
ΘΕΤΙΚΑ
  • Καταπληκτικός σχεδιασμός επιπέδων
  • Πολλές ώρες διασκέδασης
  • Μεγάλη ποικιλία νέων ιδεών
  • Προσιτό για όλους
  • Πολυδιάστατη προσέγγιση του gameplay
  • Άψογη αναπαράσταση του μάλλινου κόσμου
  • Εμπνευσμένο soundtrack
ΑΡΝΗΤΙΚΑ
  • Δεν υπάρχουν checkpoints έξω από τα δωμάτια των bosses
  • Σε κάποιες περιπτώσεις χάνεται η θεματική συνοχή των κόσμων
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
10 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • ramparter
    • Είμαι ακομη στην αρχή εχοντας τελειωσει το 1ο κόσμο. Είναι καλύτερο από οτι περίμενα κι έχει πολλά πραγματα να βρεις για όσους τους αρεσει η εξερευνηση και τα collectibles.

    • Kimi Raikkonen
    • Άμεση αγορά καθώς φαίνεται ερωτεύσιμο! Μάλλινος κόσμος, πανέμορφα χρώμματα και φυσικά ΓΙΟΣΑΡΟΣ! Καιρός να μάθουμε να πλέκουμε :P

    • alex4444
    • Ποσο αδικει η Νιντεντο τον εαυτο της με αυτα που εχει κανει στο WiiU! Πανεμορφο παιχνιδι για αλλη μια φορα. Κριμα που αργησε τοσο...

    • iankysyrath
    • δεν το περίμενα, αλλά όντως είναι τόσο εθιστικό όσο δεν πάει!ίσως τελικά το καλύτερο platform της γενιάς..κι είμαι ακόμα στο 2ο κόσμο! ΕΥΓΕ για μια ακόμα φορά στον reviewer!

    • 3nws1th5
    • Ένας ακόμα ποιοτικός τίτλος σε αυτή τη γενιά ως συνήθως από τη συνήθη ύποπτο...Παιχνιδαρα έτσι απλά και ερωτεύσιμα τα τρία amiibo. Ειδικά το ροζ Χαχαχαχαχαχαχα !!!

    • gamelover
    • πανέμορφο! και αρκετά ιδιαίτερο!Ενα yoshi's island που πραγματικά διαφέρει απο τους προκατοχούς του.
      Πιστεύω ότι θα πουλούσε πολύ περισσότερο σαν bundle....μαζί με amiibo

*