Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

BlizzCon 2014: Φωτογραφικό αφιέρωμα

*
Η BlizzCon 2014 αποτελεί και επίσημα παρελθόν για τη βιομηχανία του gaming και σίγουρα τα όσα είδε αυτές τις ημέρες ο απεσταλμένος του Enternity (που κάλυψε αποκλειστικά για την Ελλάδα την έκθεση) Κωνσταντίνος Καλκάνης, θα καταγραφούν με σχετική αρθρογραφία από σήμερα και για τις επόμενες μέρες. Απλά, συνοψίζοντας, η Blizzard αποκάλυψε το πρώτο της νέο IP μετά από 17 χρόνια, το Overwatch, το πρώτο expansion του Hearthstone που θα κυκλοφορήσει με την ονομασία Goblins vs. Gnomes, την ημερομηνία της beta για το Heroes of the Storm, αλλά και πληροφορίες για το κλείσιμο της τριλογίας StarCraft 2 games, του StarCraft 2: Legacy of the Void. Μέχρι να διαβάσετε εντυπώσεις του Κωνσταντίνου από τα διάφορα games που είδε, αλλά και τις συνεντεύξεις που πήρε από τους δημιουργούς, απολαύστε ένα πλούσιο φωτογραφικό αφιέρωμα.





































































Οι φωτογραφίες έχουν καταγραφεί με την Samsung Galaxy Camera 2. Τη συσκευή μας παραχώρησε η Samsung Hellas, την οποία και ευχαριστούμε θερμά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
14 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*