Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2015 Outro

*
Οι σκέψεις για το πώς ήταν η έκθεση Ε3 2015 έχουν καταγραφεί στα διάφορα άρθρα μας που έχετε τη δυνατότητα να βρείτε και στο site. Σκέψεις, προβληματισμοί, αλλά και ανυπομονησία για τα όσα μας περιμένουν τους επόμενους μήνες ήταν τα βασικά συναισθήματα. Ωστόσο, οι ανακοινώσεις των εταιρειών άφησαν και πολλά πράγματα για συζήτηση. Ο Παύλος Παπαπαύλου καταγράφει τα όσα είδε φέτος συνολικά στην έκθεση Ε3 και κάνει μια σούμα του τι του έμεινε από το τελευταίο 7ήμερο στο Los Angeles.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
10 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Tobajaras
    • Θα τα κουβεντιάσουμε κιόλας, αλλά για μένα προσωπικά τα τρία καλύτερα είναι πολύ διαφορετικά από τα δικά σου :P

      Deus Ex: Mankind Divided, No Man's Sky (έψαχνα να βρω από πού μου'ρθε), κλέβω και αναφέρω Fallout 4 μαζί με XCOM 2 και με τιμητική αναφορά το Unravel.

      Για το backwards compatibility επίσης, ασχολήθηκε το Digital Foundry (και το GAF) που φαντάζομαι θα το καλύψουμε κι εμείς, και μιλάνε για καλύτερο streaming των textures μεν αλλά μεγάλες πτώσεις του frame rate, φτάνοντας από τα 30 ακόμα και στα 10 και σίγουρα ένα παίξιμο 5 - 10 FPS, όλα αυτά στο Mass Effect . Εννοείται πως ακόμα βρίσκεται σε beta στάδιο και όλα αυτά θα βελτιωθούν στην πορεία.

      Χαλούμι.

    • Harkyn
    • @Dimcar αφού είπε το παιδί ότι είχε πολύ ήλιο έξω, τι ήθελες να πάθει καμιά ηλιαση στο L.A και να τρεχουμε ? :P

    • lovesfool
    • Συμφωνώ κι επαυξάνω με την βασική διαπίστωση του Παύλου. Μετά από πολλές απανωτές χρονιές με "χαμένες" Ε3 που κάθε χρόνο ήταν και φτωχότερες και πιο ανούσιες, είχαμε επιτέλους μία ουσιαστική έκθεση, με ρυθμό, ουσία και νεύρο.

      Ακόμα κι εγώ, που τα τελευταία χρόνια αμφισβητούσα το λόγο ύπαρξης και προέβλεπα τίτλους τέλους για την έκθεση, το είχα πει προκαταβολικά ότι η φετινή Ε3 είναι διαφορετική. Φαινόταν από πριν και χαίρομαι που εκτέλεσε τον ρόλο της κι εκμεταλλεύτηκε την δυναμική που είχε δημιουργηθεί.

      Από "πανηγυράκι" έγινε και πάλι "πανηγύρι και γιορτή".

*