Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα 26 πιο αναμενόμενα videogames του 2020

*
To 2019 έχει περάσει στην ιστορία και το 2020 αναμένεται με ακόμη περισσότερα videogames. Ποια είναι τα πιο αναμενόμενα από αυτά; Σας παρουσιάζουμε τη λίστα μας!

Το 2019 είναι και επίσημα παρελθόν και ήταν μια χρονιά που είδαμε ίσως τις περισσότερες κυκλοφορίες παιχνιδιών για την τρέχουσα γενιά, με την κάθε gaming πλατφόρμα να έχει το δικό της μερίδιο κυκλοφοριών είτε αυτά είναι αποκλειστικά είτε multiplatform. Με την αλλαγή της χρονιάς λοιπόν και το γεγονός ότι το 2020 θα αποτελέσει και το κύκνειο άσμα για το Xbox One και το PlayStation 4, σας παρουσιάζουμε τη λίστα με τα 26 πιο αναμενόμενα -κατά την άποψή μας- παιχνίδια.




Οι τίτλοι είναι χωρισμένοι με βάση τον μήνα κυκλοφορίας τους και για όσους γνωρίζουμε ότι απλά θα έρθουν μέσα στο 2020 (χωρίς οριστική ημερομηνία κυκλοφορίας), έχουμε προνοήσει και τους έχουμε συγκεντρωμένους με αλφαβητική σειρά στο τέλος του άρθρου. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!



Ιανουάριος

Monster Hunter World: Iceborne
Format(s): PC, PS4, Xbox One
Το Monster Hunter: World σάς παρουσιάζει ένα ζωντανό οικοσύστημα μέσα στο οποίο θα αναλάβετε τον ρόλο του κυνηγού που βρίσκεται στα ίχνη αιμοβόρων θηραμάτων. Ζήστε μάχες γεμάτες αδρεναλίνη, μόνος ή με έως άλλους τρεις κυνηγούς σε ένα νέο σύστημα online drop-in multiplayer που επιτρέπει παγκόσμιες συνεργασίες μέσα στο παιχνίδι ανάμεσα στην Ιαπωνία και τη Δύση, ενοποιώντας για πρώτη φορά την παγκόσμια βάση παικτών.



Warcraft III: Reforged
Format(s): PC
Το Warcraft III: Reforged αποτελεί την remastered εκδοχή του κλασσικού παιχνιδιού της Blizzard που κυκλοφόρησε το 2003 και θα περιλαμβάνει εκτός ανανεωμένα γραφικά και τις δυο επιπλέον προσθήκες που κυκλοφόρησαν για το βασικό παιχνίδι.



Μάρτιος


Ori and the Will of Wisps
Format(s): PC, Xbox One
Από τους δημιουργούς του Ori and the Blind Forest, του επιτυχημένου παιχνιδιού περιπέτειας που έχει λάβει πάνω από 50 βραβεία και υποψηφιότητες, κυκλοφορεί ή πολυαναμενόμενη συνέχεια, το Ori and the Will of the Wisps. Ξεκινήστε μια ολοκαίνουργια περιπέτεια σε έναν απέραντο και εξωτικό κόσμο, όπου θα συναντήσετε πανίσχυρους εχθρούς και απαιτητικούς γρίφους στο ταξίδι σας να αποκαλύψετε το πραγματικό πεπρωμένο του Ori.



Nioh 2
Format(s): PlayStation 4
Γίνετε ένας μυστηριώδης πολεμιστής που είναι μισός άνθρωπος και μισός υπερφυσικό Yokai και κάντε κτήμα σας τις θανάσιμες πολεμικές τέχνες των σαμουράι στη συνέχεια αυτού του απαιτητικού παιχνιδιού ρόλων και δράσης.



DOOM Eternal
Format(s): PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia
Το 2016 μάς έφερε το reboot της σειράς DOOM με έναν τίτλο που κατάφερε να συνδυάσει όλα όσα έκαναν αγαπημένη τη σειρά και να τα μεταφέρει στην τρέχουσα γενιά. Το 2ο μέρος της σειράς με την ονομασία Eternal υπόσχεται να διατηρήσει το ύφος του αρχικού παιχνιδιού και να το βελτιώσει σε όλους τους τομείς.



Bleeding Edge
Format(s): PC, Xbox One
Από το στούντιο πίσω από το DmC: Devil May Cry και το Hellblade: Senua’s Sacrifice έρχεται το Bleeding Edge, ένα γρήγορο και ξέφρενο ομαδικό παιχνίδι μάχης 4v4.



Απρίλιος

Final Fantasy VII Remake
Format(s): PlayStation 4
Το Final Fantasy VII επαναπροσδιόρισε το είδος των RPG, όρισε τη γενιά που κυκλοφόρησε με τα εξαιρετικά του γραφικά και τα FMV cutscenes και αποτέλεσε σήμα κατατεθέν του PlayStation. Το Final Fantasy VII Remake έρχεται να εμβαθύνει στον κόσμο και τους χαρακτήρες του παιχνιδιού και μαζί να προσφέρει ένα νέο υβριδικό σύστημα μάχης που συνδυάζει τη δράση σε πραγματικό χρόνο με στρατηγική μάχη βάση εντολών.



Resident Evil 3: Remake

Format(s): PC, PS4, Xbox One
Η Capcom, μετά την πετυχημένη πορεία του Resident Evil 2 Remake, επιστρέφει αυτή τη φορά με την επαναδημιουργία του Resident Evil 3, βελτιώνοντας τον τίτλο σε όλους του τους τομείς και προσπαθώντας να διατηρήσει όσο πιο πιστά γίνεται το ύφος του πρωτότυπου παιχνιδιού.



Μάιος

The Last of Us Part II
Format(s): PlayStation 4
H Naughty Dog επιστρέφει με το δεύτερο μέρος του γνωστού και πετυχημένου τίτλου της, The Last of Us, θέλοντας να δώσει στους αγαπημένους χαρακτήρες μας τη συνέχεια και το κλείσιμο της ιστορίας που τους αξίζει.



Σεπτέμβριος

Marvel’s Avengers
Format(s): PC, PlayStation 4, Xbox One
H Crystal Dynamics, το στούντιο πίσω από την δημιουργία της πιο πρόσφατης περιπέτειας της Lara Croft, Shadow of the Tomb Raider επιστρέφει με το Marvel’s Avengers με στόχο να βυθίσει τους παίκτες στο γνωστό σύμπαν των κόμικ.



Cyberpunk 2077
Format(s): PC, PS4, Xbox One
H CD Projekt RED, μετά την πετυχημένη κυκλοφορία του The Witcher 3: Wild Hunt, ετοιμάζεται να δώσει στην δημοσιότητα την επόμενη δημιουργία της που βασίζεται στον κόσμο του Cyberpunk. Με οπτική πρώτου προσώπου αυτή τη φορά το στούντιο υπόσχεται πως θα συνεχίσει το εξαιρετικό γράψιμο που χαρακτήρισε τη σειρά Witcher και θα δώσει έναν κόσμο ζωντανό που όλα είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους.



Υπόλοιπο 2020

Axiom Verge 2
Format(s): Nintendo Switch
Το γνωστό και αγαπημένο indie παιχνίδι επιστρέφει με το καινούριο του κεφάλαιο, φέρνοντας μαζί του και νέους πρωταγωνιστές αλλά και μια ολοκαίνουρια ιστορία.



Bravely Default 2
Format(s): Nintendo Switch
Ένα από τα πιο αγαπημένο παιχνίδια των τελευταίων ετών, το Bravely Default, υποδέχεται το νέο του κεφάλαιο που φέρνει μια φρέσκια ιστορία και ένα νέο cast πρωταγωνιστών, αποκλειστικά στο Nintendo Switch.



Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise
Format(s): Nintendo Switch
Βρισκόμαστε στο έτος 2005 όπου ο πράκτορας του FBI, York επισκέπτεται την πόλη Le Carre στην Νέα Ορλεάνη όπου έρχεται αντιμέτωπος με μια υπόθεση δολοφονίας.



Death Stranding
Format(s): PC
H νέα δημιουργία του Hideo Kojima που χτίστηκε πάνω στην μηχανή γραφικών της Guerrilla Games, Decima Engine -μετά το ντεμπούτο της στο PlayStation 4- ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και για υπολογιστές μέσα στο καλοκαίρι.



Disco Elysium
Format(s): PC, PlayStation 4, Xbox One
Το Disco Elysium, μετά την εξαιρετική του πορεία στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και την γενική αποδοχή από κοινό και κριτικούς, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και για κονσόλες. Είναι ένας τίτλος RPG σε οπτική ισομετρική και έχουμε στον έλεγχο μας έναν ντετέκτιβ που πρέπει να βρει λύση σε μια υπόθεση δολοφονίας.



Dying Light 2
Format(s): PC, PlayStation 4, Xbox One
Η Techland, μετά την επιτυχημένη πορεία του πρώτου παιχνιδιού, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο κεφάλαιο της σειράς Dying Light με τα γεγονότα της ιστορίας του να διαδραματίζονται 15 χρόνια μετά. Στα υπόλοιπα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, ένας χάρτης τέσσερις φορές μεγαλύτερος.



Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered
Format(s): Nintendo Switch
Δεκαπέντε χρόνια μετά το ντεμπούτο του, το FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES ανανεώνεται για το Nintendo Switch. Με τη νέα online λειτουργία για πολλούς παίκτες, εσείς και οι φίλοι σας μπορείτε να συνδεθείτε και να περιπλανηθείτε μαζί.



Ghost of Tsushima
Format(s): PlayStation 4
Στα τέλη του 13ου αιώνα, η μογγολική αυτοκρατορία έσπειρε τον όλεθρο σε ολόκληρα έθνη κατά τη διάρκεια της εκστρατείας της για την κατάκτηση της Ανατολής. Η νήσος Tsushima βρίσκεται ακριβώς ανάμεσα στην ηπειρωτική Ιαπωνία και έναν τεράστιο μογγολικό στόλο με επικεφαλής τον αδίστακτο και πανούργο στρατηγό, Khotun Khan.



Halo Infinite
Format(s): PC, Xbox One, Xbox
Ο Master Chief επιστρέφει στο Halo Infinite – το επόμενο κεφάλαιο του θρυλικού franchise ξεκινάει την εορταστική περίοδο του 2020! Το Halo Infinite, το οποίο δημιουργήθηκε από την 343 Industries για ολόκληρη την οικογένεια συσκευών Xbox, συμπεριλαμβανομένου του Project Scarlett κα των υπολογιστών Windows, συνεχίζει την ιστορία του Halo 5: Guardians και μεταφέρει το παιχνίδι σε φιλόδοξες και αναπάντεχες κατευθύνσεις, με την υποστήριξη της ολοκαίνουργιας μηχανής Slipspace Engine.



Microsoft Flight Simulator
Format(s): PC, Xbox One
Το Microsoft Flight Simulator είναι η επόμενη γενιά ενός από τα πιο αγαπημένα franchise προσομοίωσης επιβατικών αεροπλάνων. Πάρτε τον έλεγχο των πιο λεπτομερών και εντυπωσιακών αεροσκαφών σε έναν εξαιρετικά ρεαλιστικό κόσμο. Δημιουργήστε το δικό σας σχέδιο πτήσης σας και πετάξτε οπουδήποτε στον πλανήτη. Απολαύστε την πτήση μέρα ή νύχτα και αντιμετωπίστε ρεαλιστικές και απαιτητικές καιρικές συνθήκες.


Oddworld: Soulstorm
Format(s): PC, PlayStation 4, Xbox One
Το Oddworld: Soulstorm αποτελεί μια εκ νέου απεικόνιση της ιστορίας και των γεγονότων του Oddword: Abe’s Exodus σε έναν πλήρως remaked τίτλο.



System Shock 3
Format(s): PC
Tο System Shock 3 βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τον βετεράνο του χώρου, Warren Spector να βρίσκεται στο τιμόνι και να ηγείται μιας ομάδας ανάπτυξης που έχει εργαστεί σε τίτλους όπως τo πρώτο System Shock, το Thief the Dark Project αλλά και το Deus Ex.



World of Warcraft: Shadowlands
Format(s): PC
Το μεγαλύτερο και πιο πετυχημένο MMO παιχνίδι που κυκλοφόρησε τα τελευταία 20 χρόνια ετοιμάζεται να υποδεχτεί το νέο του expansion που ακούει στο όνομα Shadowlands, ένα ακόμα ταξίδι στον κόσμο της Azeroth και την μετά θάνατον ζωή.



Xenoblade Chronicles: Definitive Edition
Format(s): Nintendo Switch
Το Xenoblade Chronicles της Monolithsoft, ήρθε για πρώτη φορά στο Wii το 2012 και ετοιμάζεται να επανέλθει ανανεωμένο στο Nintendo Switch ως, Xenoblade Chronicles: Definitive Edition.



Yakuza Series
Format(s): PlayStation 4, Xbox One
 Η γνωστή σειρά της SEGA κάνει το άλμα στην κονσόλα της Microsoft μετά από χρόνια αποκλειστικής κυκλοφορίας σε πλατφόρμες PlayStation. Η σειρά θα έρθει στο Xbox One με διαδοχικές κυκλοφορίες όλων των τίτλων από το Yakuza 0 έως και το Yakuza Kiwami 2.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Καλή χρονιά.
      Πρέπει να ομολογήσω ότι γίνεται ένας χαμός από κυκλοφορίες μέσα στο 2020.
      Για εμένα πολλά τα αναμενόμενα games που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο.
      1) Final Fantasy VII Remake,
      2) Resident Evil 3: Remake,
      3) Cyberpunk 2077,
      4) The Last Of Us Part II και
      5) Oddworld: Soulstorm.
      Καλά να είμαστε και βλέπουμε...

*