Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Αύγουστο η δεύτερη σεζόν του Ozark

*
Η σειρά μυστηρίου Ozark επιστρέφει στη μικρή οθόνη για δεύτερη σεζόν και το Netflix δημοσίευσε ένα trailer, για να προθερμάνει το κοινό. Ενώ στην ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου φαινόταν ότι ο Marty Byrde (Jason Bateman) είχε αποδεσμεύσει τον εαυτό του και την οικογένεια του από κάποια πολύ σημαντικά προβλήματα, το άμεσο μέλλον τους δεν φαντάζει το ίδιο ευοίωνο. Η απειλητική ατμόσφαιρα του βίντεο τονίζεται από ένα σερί σκηνών όπως τους Byrdes να αποχωρούν από μία κηδεία, ένα ακρωτηριασμενο κεφάλι ελαφιού, την Ruth Langmore (Julia Garner) να περπατάει σε μία αφιλόξενη προβλήτα και το FBI να εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό ανακαλύπτοντας έναν σκελετό.

Εν μέσω πυροβολισμών και τροχαίων ατυχημάτων, η οικογένεια Byrde προσπαθεί να αποδεχτεί τις συνέπειες των πράξεων τους και να συνεχίσουν την ζωή τους. Το επόμενο κεφάλαιο της σειράς θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Αυγούστου και σύμφωνα με ρεπορτάζ του Entertainment Weekly, θα κάνει το ντεμπούτο της η Janet McTeer (Jessica Jones), υποδυόμενη την αδίστακτη δικηγόρο του εγκληματικού συνδικάτου, Helen Pierce.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*