Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix τεστάρει ακριβότερο πακέτο συνδρομής

*
Τα τελευταία χρόνια το Netflix προσφέρει αρκετά διαφορετικά πακέτα συνδρομών στους χρήστες του, κάτι που φαίνεται έτοιμο να κάνει για ακόμα μια φορά. Η κατηγορία “Ultra” έχει αρχίσει να γίνεται διαθέσιμη σε χρήστες στην Ευρώπη με την τιμή της μηνιαίας συνδρομής να ανέρχεται στα €16,99 – η οποία προσφέρει υποστήριξη high dynamic range (HDR). Αντιπρόσωπος του Netflix σχολίασε σχετικά πως η εταιρεία δοκιμάζει διαφορετικές τιμές στις υπηρεσίες της ώστε να αντιληφθεί καλύτερα πως αξιολογούν το Netflix οι χρήστες του. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι στο κοινό που περιλαμβάνονται χρήστες στους οποίους διατίθεται η επιλογή “Ultra”, ένα μικρό ποσοστό έχει προσέξει διαφορά στα φθηνότερα πακέτα όπως την αφαίρεση υποστήριξης HDR (πράγμα λογικό, εφόσον γι’ αυτό υφίσταται πλέον η “Ultra) καθώς και τη μείωση οθόνων στις οποίες μπορεί να stream-άρει ο χρήστης (από 4 σε 2, καθώς η “Ultra” προσφέρει 4), ενώ οι υπόλοιποι χρήστες δεν έχουν παρατηρήσει αυτές τις διαφορές παρότι βλέπουν τη νέα κατηγορία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*