Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Daughters of the Cult: Σειρά ντοκιμαντέρ για τη δολοφονική ομάδα των φονταμενταλιστών Μορμόνων του Ervil Morrell LeBaron (trailer)

Το Hulu δημοσίευσε το trailer για τη σειρά ντοκιμαντέρ Daughters of the Cult. Περιγράφεται ως μια σοκαριστική βουτιά στην ιστορία της πολυγαμικής ομάδας φονταμενταλιστών Μορμόνων του Ervil Morrell LeBaron, που που διέταξε τις δολοφονίες πολλών από τους αντιπάλους του, τόσο εντός της δικής του αίρεσης όσο και σε αντίπαλες πολυγαμικές ομάδες, χρησιμοποιώντας το θρησκευτικό δόγμα αιματηρής εξιλέωσης για να δικαιολογήσει τις δολοφονίες.

Οι επιζώντες, οι συγγενείς των δολοφόνων και εκπρόσωποι του νόμου εμφανίζονται για να περιγράψουν τη φρικιαστική εικόνα ενός βάναυσου τρελού που διέταζε εν ψυχρώ εκτελέσεις. Παρά το γεγονός ότι ήταν κυνηγημένοι από το FBI για το μεγαλύτερο μέρος της νεανικής τους ηλικίας, λίγοι αλλά γενναίοι κατορθώνουν να ξεφύγουν από από την επιρροή του LeBaron και να αρχίσουν μια νέα ζωή.


Τα πέντε επεισόδια της σειράς θα γίνουν διαθέσιμα στις 4 Ιανουαρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*